Konferensmöbler 

 • Kompletta konferensgrupper
  Kompletta konferensgrupper
 • Konferensbord
  Konferensbord

  Konferensbord och mötesbord för alla miljöer

  Över 50 000 nöjda kunder – Fri frakt – Prisgaranti

  Konferensbordet har under många decennier varit en av de viktigaste möblerna hos företag runtom i världen. Vi har snygga och slitstarka konferensbord, höj och sänkbara samt vanliga, som hjälper er att på ett proffsigt sätt lyckas i era möten. Här kan ni välja bland flera olika material och storlekar, för att bordet ska passa optimalt i ert konferensrum.

  Ovalt, traditionellt rektangulärt eller ett runt konferensbord för 6, 8, 10, 12, 16 eller 20 personer?

  I vårt sortiment hittar ni allt från ovala och rektangulära till runda konferensbord för 6, 8, 10, 12, 16 eller 20 personer. Upptäck vårt sortiment här, vi är övertygade om att ni kommer hitta ett bord som faller er i smaken.

  Höj- och sänkbart konferensbord i flera varianter

  Här hittar ni även höj- och sänkbara konferensbord i ett brett sortiment.

  Ett konferensbord som är höj- och sänkbart har många fördelar, bland annat minskas belastningen på rygg och axlar och man får en bättre hållning när man varierar sin arbetsposition, vilket är enkelt att åstadkomma med ett höj- och sänkbart bord i konferensrummet.

  Vi skräddarsyr och måttanpassar efter önskemål

  Har vi inte den storleken eller färgen som ni behöver går det bra att skräddarsy eller måttanpassa konferensbordet. Vi hjälper gärna till med att rita samt ge förslag på vilket typ av  bord som skulle passa ert företag bäst. Dessutom har vi andra relaterade produkter som bland annat mängder av prisvärda konferensstolar och whiteboardtavlor i glas som kanske är av intresse.

 • Konferensstolar
  Konferensstolar

  Konferensstolar av högsta kvalité

  Alltid snabba leveranser - Prisgaranti - Fri frakt - Minst 5 års garanti

  Hos DPJ finner ni ett brett sortiment av konferensstolar för alla behov. Oavsett om ni är ute efter en exklusiv eller enkel konferensstol så finner ni den hos oss på DPJ Interiör.

  Stort utbud för alla möten

  Vi har många olika typer av konferensstolar och besöksstolar som ger er den möjlighet som ni behöver för att hitta stolarna som passar er bäst. Kanske söker ni mer fåtölj-liknande stolar, eller kanske mer traditionella och smidiga konferensstolar med hjul?

  Hos oss finner ni enkelt det som passar er miljö perfekt, vi har alla möbler ni behöver till konferensen. Se hela utbudet av våra konferensmöbler här.

  En bekväm konferensstol är nyckeln till en bra konferens

  Konferenser och möten innebär ofta många timmar stillasittande, vilket kräver bra, bekväma konferensstolar för att deltagarna ska orka hålla koncentrationen uppe. Är stolarna obekväma finns det möjlighet att koncentrationen minskar vid längre möten och sammanträden.

  Svårt att hitta rätt?

  Behöver ni hjälp med att hitta de stolar som passar er miljö bäst? Kontakta våra inredare, de är experter på kontorsinredning och hjälper er mer än gärna med att anpassa er arbetsmiljö till det yttersta. De hjälper er att hitta flera typer av stolar, allt från besöksstolar till barstolar, för att ni ska sitta bekvämt i alla lägen.

 • Hopfällbart bord
  Hopfällbart bord

  Hopfällbara bord löser de flesta problem 

  Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

  Här finner ni vårt breda utbud av hopfällbara bord. Det gäller att vara förberedd på att företagets månadsmöte kan få extra besök eller att grillfesten kan få några oväntade gäster. Ett av våra fällbara bord löser dock situationen galant. Det är ofta väldigt bra att ha fällbara bord till hands, hopfällbara bord kan till exempel lätt tas fram på konferensen och ställas upp på utvald plats.

  Brett utbud av hopfällbara bord

  Mycket frihet öppnar sig med ett hopfällbart bord. Vi har en mängd alternativ i olika prisklasser och färgalternativ finns på de flesta av dem. Hopfällbara bord är lätta att transportera och flytta runt till de platser du önskar ha dem för tillfället. Detta alternativ tillåter dig att äta din middag vid en vacker sjö eller annan ovanlig plats. Inte helt fel, eller hur?

  Ett eller flera hopfällbara bord är helt enkelt kanon att ha tillhands. Hopfällbara bord är användbara för både privatpersoner och företag. Köp ett hopfällbart bord hos oss och var förberedd och flexibel.

 • Fällbara & stapelbara stolar
  Fällbara & stapelbara stolar

  Fäll- & stapelbara stolar - när ni behöver några extra sittplatser

  Stapelbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att alltid ha ett par extra stolar redo. Samtliga stolar i denna kategori har mycket hög kvalité, är slittåliga och perfekta på mässor och event liksom i konferensrum och vid ditt middagsbord.

  Passar i alla miljöer

  Våra stapelbara stolar är perfekta i alla miljöer. Både på små och stora företag, och vi vet att de är jättesköna att sitta i. Helt perfekta när ni får besök och verkligen vill att gästerna ska sitta skönt.

  Stort utbud

  Vi har ett stort utbud av stapelbara stolar, eftersom vi vet att smaken varierar så mycket som den gör mellan människor och vi vill verkligen att ni ska hitta just rätt modell för er. Allt från trä till plast i olika färger. Vi är övertygade att ni kommer att hitta rätt modell för er.

  Stapelbara stolar är framtiden just för att de är så flexibla med lätt vikt. Många kan staplas på varandra utan att det finns en risk att de rasar. Köp stapelbara stolar hos oss och känn vilken kvalitet ni får för den blyga prislappen.

 • Stol- & bordsvagnar
  Stol- & bordsvagnar

  Brett utbud av vagnar för transport och förvaring av våra fällbara och staplinsgsbara stolar och bord.

 • Konferensskåp
  Konferensskåp
 • Fällbar scen
  Fällbar scen
 • 975 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
    Finns i flera utföranden.
  Event är ett stilrent fällbord i plast som är både lätt och tåligt. Bordet tål både UV-strålningar samt fukt vilket gör att Event bordet passar utmärkt både inomhus som utomhus. Fällbordet passar exempelvis till fester, lunchrum, konferenser, caféet eller uteserveringen.  Bordet går att få i tre olika storlekar för att enkelt passa till ditt specifika...
 • 1 725 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
    Finns i flera utföranden.
  Planet Bord – New Classic är ett fällbart runt bord i högdensitetspolyeten. Dessa bord är smuts avstötande och UV-tåliga. Bordsskivor med 100% högdensitetspolyeten plast har inga porer som drar åt sig smuts och är därför lätta att torka av och rengöra med såpa och vatten. Bordet passar utmärkt att ha både utomhus som inomhus.  Fällbordet går att få i...
 • 1 725 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Flip är ett tåligt och stabilt fällbart barbord. Lämpligt att använda där mycket folk rör sig.  Passar perfekt till event, konferenser, lunchrum, restauranger och ett självklart val vid mingel.  Bordet har en silvergrått stativ med en svart skiva. 
 • 1 600 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Kongress Style är ett fällbart bord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser. Bordet tål de slitningar som normalt kan uppstå i utbildningsmiljöer. 
 • 975 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Party Ståbord är ett vitt fällbart barbord ifrån producenten Newstorm som ingår i samma koncern som Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferens där borden används av många och måste tåla högt slitage. Bordsskivan har UV-skydd och är vattenresistent.
 • 1 100 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Event 90×90 är ett stabilt fällbart bord med en bred bas. Bordet passar bra i mindre lunchrum, på caféer, i matsalar, restauranger men även som skrivbord och arbetsbord.
 • 1 100 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Cocktail 80, new classic är ett stabilt och populärt fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferenser där borden används av många och måste tåla högt slitage, det är en av anledningarna till att man i dagsläget ser Cocktail 80, new classic bordet på evenemang runtom i Europa och resten av...
 • 4 350 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Smidig vagn för att transportera och förvara fällbara barbord och partybord. Perfekt för stora verksamheter som festlokaler, mässor och konferenser där antalet bord som används varierar. Tänk på din personal, använd bra vagnar så blir det både roligare och smidigare att forsla iväg borden! Rymmer 7 till 25 bord.
 • 4 225 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Smidig vagn för förvaring och förflyttning för Event- och Bankettbord. Lämpligt för konferenser, festlokaler och mässor där antalet bord varierar vid varje tillfälle. Tänk på din personal, använd bra vagnar! Förvarar bord kantstående.Förvarar 7 stycken Bankettbord eller 10 stycken Eventbord.
 • 4 225 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 dagar
  Praktisk och lätt vagn för att förvara och transportera fällbara Kongressbord. Perfekt för festlokaler, mässor och konferenslokaler med varierad användning av antal bord. Tänk på din personal, använd bra vagnar! Förvarar 10 stycken bord liggandes.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  6 225 kr inkl.moms Ord.pris: 8 725 kr Spara 2 500 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  En kontors- och konferensstol som kombinerar modern och exklusiv Italiensk design, med funktionalitet och ergonomi. Designen är genomtänkt och noggrann in i minsta detalj. Med en generöst tilltagen sits och skönt ryggsöd. Origami-serien sätter en exklusiv prägel på rummet, samtidigt som stolarna ger en hög sittkomfort.Origami CU finns i 100% italienskt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 025 kr inkl.moms Ord.pris: 1 225 kr Spara 200 kr Leveranstid: 2-3 veckor
    Finns i flera utföranden.
  RBM Ana 4340S har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340S är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet. Stolen erbjuder bra komfort med sin mjuka sittdyna.  Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 850 kr inkl.moms Ord.pris: 2 225 kr Spara 375 kr Leveranstid: 2-3 veckor
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stapelbar upp till 10 stolar.
 • 3 995 kr inkl.moms Leveranstid: 2-4 arbetsdagar
    Finns i flera utföranden.
  Irma konferensbord har en fin och modern design som passar in i alla olika miljöer. Bordet är gjort för 6 personer med en tålig högtryckslaminat skiva i vitt eller grått. Benen är gjorda i massiv oljad ek. Irma konferensbord passar utmärkt till konferensrummet, mötesrummet, lunchrummet, matsalen, restaurangen eller caféet. Irma konferensbord går att få i...
 • 9 675 kr inkl.moms I lager
    Finns i flera utföranden.
  Boss Konferensbord är ett perfekt mötesbord till ditt konferensrum. Bordet har en modern och stilren design med en svart bordsskiva i laminat och svarta stativ. Konferensbordet har en bredd på 120 cm och går att få i flera olika längder för att passa in i just ditt konferensrum samt mötesrum.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 410 kr inkl.moms Ord.pris: 7 350 kr Spara 2 940 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Karmstol Comfort är en härlig designstol som passar i många olika miljöer. Stolen passar utmärkt som tillexempel konferensstol, mötesstol, restaurangstol eller lounge stol. Stolen är gjord i konstläder och har ett stabilt metallunderrede i svart. Stolen passar bra för offentliga miljöer och klarar av vanligt slitage som kan uppstå. Karmstol Comfort går...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 339 kr inkl.moms Ord.pris: 5 565 kr Spara 2 226 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Stol Design är en härlig designstol som passar i många olika miljöer. Stolen passar utmärkt som tillexempel konferensstol, mötesstol, restaurangstol eller lounge stol. Stolen är gjord i konstläder och har ett stabilt metallunderrede i svart. Stolen passar bra för offentliga miljöer och klarar av vanligt slitage som kan uppstå. Stol Design går att få i...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 150 kr inkl.moms Ord.pris: 5 250 kr Spara 2 100 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Karmstol Omfamna är en härlig designstol som passar i många olika miljöer. Stolen passar utmärkt som tillexempel konferensstol, mötesstol, restaurangstol eller lounge stol. Stolen är gjord i konstläder och har ett stabilt metallunderrede i svart. Stolen passar bra för offentliga miljöer och klarar av vanligt slitage som kan uppstå. Karmstol Omfamna går...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 185 kr inkl.moms Ord.pris: 6 975 kr Spara 2 790 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  Stol Design med hjul underrede är en härlig designstol som passar i många olika miljöer. Stolen passar utmärkt som tillexempel konferensstol, mötesstol eller lounge stol. Stolen är gjord i konstläder och har ett stabilt metallunderrede i svart. Stolen passar bra för offentliga miljöer och klarar av vanligt slitage som kan uppstå. Stol Design med hjul...
 • 2 325 kr inkl.moms Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
    Finns i flera utföranden.
  Knuff är en stapelbar stol med sittskal i formpressat trä och underrede i krom. Stolen har en modern och stilren design och går att få i vitbetsad bok eller i svartbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.  Knuff är stapelbar.
 • 2 325 kr inkl.moms Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
  Knuff är en stapelbar stol med sittskal i formpressat trä och underrede i krom. Stolen har en modern och stilren design i svartbetsad bok samt svart underrede. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.  Knuff är stapelbar.
 • 2 725 kr inkl.moms Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
  Knuff är en stapelbar stol med sittskal i formpressat trä och underrede i krom. Stolen har en modern och stilren design och går att få i vitbetsad bok eller i svartbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.  Knuff är stapelbar.
 • 2 400 kr inkl.moms Leveranstid: 4-5 veckor
  Knuff är en stapelbar stol på medar, med ett helklätt sittskal i formpressat trä och underrede i flertalet färger. Stolen har en modern och stilren design och går att få i vitbetsad bok eller i svartbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer....
 • 2 975 kr inkl.moms Leveranstid: 4-5 veckor
    Finns i flera utföranden.
  Knuff är en stapelbar stol på medar, med ett helklätt sittskal i formpressat trä och underrede i flertalet färger. Stolen har en modern och stilren design och går att få i vitbetsad bok eller i svartbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer....
 • 3 725 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en läcker stol på snurrstativ, med ett sittskal i formpressat trä och underrede. Stolen har en modern och stilren design i svartbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till tillexempel konferensrummet och mötesrummet. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. 
 • 4 850 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en läcker stol på hjul, med ett sittskal i formpressat trä och underrede. Stolen har en modern och stilren design i svartbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till tillexempel konferensrummet och mötesrummet. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer. 
 • 4 975 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en läcker stol på hjul, med ett helklätt sittskal i formpressat trä och underrede. Stolen har en modern och stilren design.  Knuff stolen passar utmärkt till tillexempel konferensrummet och mötesrummet. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.  Stolen går att få i flera olika färgalternativ, vänligen kontakta oss...
 • 3 000 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en stapelbar stol med sittskal i formpressat trä och underrede i svart lack. Stolen har en modern och stilren design i svartbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.  Knuff är stapelbar.
 • 1 100 kr inkl.moms Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
    Finns i flera utföranden.
  Lami Stol är en prisvärd, slittålig och stapelbar stol i laminat med ett underrede i krom. Stolen har en stilren design som går att få i flera olika utföranden. Lami är en utmärkt konferensstol och passar även utmärkt till skolan, restaurangen eller caféet.  Stapelbar.
 • 975 kr inkl.moms Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
    Finns i flera utföranden.
  Coffee Stol är en prisvärd storsäljare.Coffee Stol har en stilren och modern design som har ett sittskal i formpressat trä som går att få i flera olika utföranden. Stolen har ett underrede i krom. Stolen är stapelbar och passar i flera olika miljöer, tillexempel på restaurangen, lunchrummet, matsalen, caféet eller som konferensstol i konferensrummet...
 • 1 725 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Lami Stol - Klädd sits är en prisvärd, slittålig och stapelbar stol i laminat med ett underrede i krom. Stolen har en stilren design som går att få i flera olika utföranden. Lami är en utmärkt konferensstol och passar även utmärkt till skolan, restaurangen eller caféet.  Stapelbar.
 • 5 600 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Solo är en nätt och inbjudande karmstol med fokus på komfort och funktion. Solo är stoppad med polyeter och stativet kan erhållas i krom eller lack som standard. Dynan är avtagbar för att underlätta städning. Solo passar utmärkt i allt från restauranger med högre krav på sittkomfort till besöksstol på kontoret eller skrivbordsstol på hotellrummet.
 • 3 850 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en läcker stol på snurrstativ i modern och stilren design. Stolen är klädd och har ett sittskal i formpressat trä och underrede i krom. Knuff Stol går att få i flera olika utföranden både på tyg samt underrede.  Knuff stolen passar utmärkt till tillexempel konferensrummet och mötesrummet. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i...
 • 2 725 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en stapelbar stol med sittskal i formpressat trä med klädd sits och underrede i krom. Stolen har en modern och stilren design i vitbetsad bok, vitt underrede samt klädd sits. Knuff Stol går att få i flera olika utföranden. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår...
 • 1 850 kr inkl.moms Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
  Lami Stol är en prisvärd, slittålig stol i laminat med ett underrede samt armstöd i krom. Stolen har en stilren design som går att få i flera olika utföranden. Lami är en utmärkt konferensstol och passar även utmärkt till skolan, restaurangen eller caféet. 
 • 2 975 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en stapelbar stol på medar, sittskal i formpressat trä med en helklädd sits och underrede i flertalet färger. Stolen har en modern och stilren design i vitbetsad bok. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.  Knuff är stapelbar.
 • 2 600 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff är en stapelbar stol med sittskal i formpressat trä, helklädd och underrede i krom. Stolen har en modern och stilren design. Knuff stolen passar utmärkt till konferensrummet, restaurangen eller cafét. Konferensstolen tål vanligt slitage som uppstår i offentliga miljöer.  Knuff är stapelbar.
 • 2 725 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff Stol med träben har en modern och stilren design i trä. Stolen passar bra som konferensstol, i restaurangen, lunchrummet eller på caféet. Knuff är en stol med sittskal i formpressat trä och stativ i bok.  Stolen tål vanligt slitage som kan uppstå i offentliga miljöer.
 • 2 975 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Knuff Stol med träben och klädd sits har en modern och stilren design i trä. Stolen passar bra som konferensstol, i restaurangen, lunchrummet eller på caféet. Knuff är en stol med sittskal i formpressat trä med klädd sits och stativ i bok.  Stolen tål vanligt slitage som kan uppstå i offentliga miljöer.
 • 1 650 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Coffee Stol är en prisvärd storsäljare.Coffee Stol har en stilren och modern design som har ett sittskal i formpressat trä med klädd sits som går att få i flera olika utföranden. Stolen har ett underrede i krom. Stolen är stapelbar och passar i flera olika miljöer, tillexempel på restaurangen, lunchrummet, matsalen, caféet eller som konferensstol i...
 • 975 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Coffee Stol är en prisvärd storsäljare.Coffee Stol har en stilren och modern design i svart konstläder som går att få i flera olika utföranden. Stolen har ett underrede i krom. Stolen är stapelbar och passar i flera olika miljöer, tillexempel på restaurangen, lunchrummet, matsalen, caféet eller som konferensstol i konferensrummet eller mötesrummet....
 • 1 725 kr inkl.moms Leveranstid: 4-6 veckor
  Coffee Stol är en prisvärd storsäljare.Coffee Stol har en stilren och modern design som har ett helklätt sittskal i formpressat trä som går att få i flera olika utföranden. Stolen har ett underrede i krom. Stolen är stapelbar och passar i flera olika miljöer, tillexempel på restaurangen, lunchrummet, matsalen, caféet eller som konferensstol i...

Konferensmöbler i toppkvalité

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Fri frakt – Snabba leveranser

Här kan ni köpa konferensmöbler ur ett brett sortiment. Vi erbjuder allt från designklassiker till rejäla kvalitetsmöbler till en blyg prislapp. 

Möbler för den stora och lilla konferensen

Våra moderna konferensmöbler passar allt från det lilla mötet till den stora konferensen, och erbjuder både stilren design samt hög komfort. Vårt breda utbud innebär många valmöjligheter och ger er möjlighet att hitta de optimala möblerna för era utrymmen.

Kostnadsfri inredningshjälp

Hittar ni inte det ni söker eller vill ha inredningshjälp, kan ni kontakta oss så hjälper vi er att hitta det ni önskar efter era förutsättningar. Ovan finns bara ett axplock av våra konferensmöbler.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan