Konferensmöbler 

 • Konferensbord
  Konferensbord

  Konferensbord och mötesbord för alla miljöer

  Över 50 000 nöjda kunder – Fri frakt – Prisgaranti

  Konferensbordet har under många decennier varit en av de viktigaste möblerna hos företag runtom i världen. Vi har snygga och slitstarka konferensbord som hjälper er att på ett proffsigt sätt lyckas i era möten. Här kan ni välja bland flera olika material och storlekar, för att bordet ska passa optimalt i ert konferensrum.

  Hittar ni inte vad ni söker?

  Har vi inte den storleken eller färgen som ni behöver går det bra att skräddarsy eller måttanpassa konferensbordet. Vi hjälper gärna till med att rita samt ge förslag på vilket typ av konferensbord som skulle passa ert företag bäst. Dessutom har vi andra relaterade produkter som bland annat mängder av prisvärda konferensstolar och whiteboard-tavlor i glas som kanske är av intresse.

 • Konferensstolar
  Konferensstolar

  Konferensstolar av högsta kvalité

  Alltid snabba leveranser - Prisgaranti - Fri frakt - Minst 5 års garanti

  Hos DPJ finner ni ett brett sortiment av konferensstolar för alla behov. Oavsett om ni är ute efter en exklusiv eller enkel konferensstol så finner ni den hos oss på DPJ Interiör.

  Stort utbud för alla möten

  Vi har många olika typer av konferensstolar och besöksstolar som ger er den möjlighet som ni behöver för att hitta stolarna som passar er bäst. Kanske söker ni mer fåtölj-liknande stolar, eller kanske mer traditionella och smidiga konferensstolar med hjul?

  Hos oss finner ni enkelt det som passar er miljö perfekt, vi har alla möbler ni behöver till konferensen. Se hela utbudet av våra konferensmöbler här.

  En bekväm konferensstol är nyckeln till en bra konferens

  Konferenser och möten innebär ofta många timmar stillasittande, vilket kräver bra, bekväma konferensstolar för att deltagarna ska orka hålla koncentrationen uppe. Är stolarna obekväma finns det möjlighet att koncentrationen minskar vid längre möten och sammanträden.

  Svårt att hitta rätt?

  Behöver ni hjälp med att hitta de stolar som passar er miljö bäst? Kontakta våra inredare, de är experter på kontorsinredning och hjälper er mer än gärna med att anpassa er arbetsmiljö till det yttersta. De hjälper er att hitta flera typer av stolar, allt från besöksstolar till barstolar, för att ni ska sitta bekvämt i alla lägen.

 • Hopfällbart bord
  Hopfällbart bord

  Hopfällbara bord löser de flesta problem 

  Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

  Här finner ni vårt breda utbud av hopfällbara bord. Det gäller att vara förberedd på att företagets månadsmöte kan få extra besök eller att grillfesten kan få några oväntade gäster. Ett av våra fällbara bord löser dock situationen galant. Det är ofta väldigt bra att ha fällbara bord till hands, hopfällbara bord kan till exempel lätt tas fram på konferensen och ställas upp på utvald plats.

  Brett utbud av hopfällbara bord

  Mycket frihet öppnar sig med ett hopfällbart bord. Vi har en mängd alternativ i olika prisklasser och färgalternativ finns på de flesta av dem. Hopfällbara bord är lätta att transportera och flytta runt till de platser du önskar ha dem för tillfället. Detta alternativ tillåter dig att äta din middag vid en vacker sjö eller annan ovanlig plats. Inte helt fel, eller hur?

  Ett eller flera hopfällbara bord är helt enkelt kanon att ha tillhands. Hopfällbara bord är användbara för både privatpersoner och företag. Köp ett hopfällbart bord hos oss och var förberedd och flexibel.

 • Fällbara & stapelbara stolar
  Fällbara & stapelbara...

  Fäll- & stapelbara stolar - när ni behöver några extra sittplatser

  Stapelbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att alltid ha ett par extra stolar redo. Samtliga stolar i denna kategori har mycket hög kvalité, är slittåliga och perfekta på mässor och event liksom i konferensrum och vid ditt middagsbord.

  Passar i alla miljöer

  Våra stapelbara stolar är perfekta i alla miljöer. Både på små och stora företag, och vi vet att de är jättesköna att sitta i. Helt perfekta när ni får besök och verkligen vill att gästerna ska sitta skönt.

  Stort utbud

  Vi har ett stort utbud av stapelbara stolar, eftersom vi vet att smaken varierar så mycket som den gör mellan människor och vi vill verkligen att ni ska hitta just rätt modell för er. Allt från trä till plast i olika färger. Vi är övertygade att ni kommer att hitta rätt modell för er.

  Stapelbara stolar är framtiden just för att de är så flexibla med lätt vikt. Många kan staplas på varandra utan att det finns en risk att de rasar. Köp stapelbara stolar hos oss och känn vilken kvalitet ni får för den blyga prislappen.

 • Kompletta konferensgrupper
  Kompletta...
 • Stol- & bordsvagnar
  Stol- & bordsvagnar

  Brett utbud av vagnar för transport och förvaring av våra fällbara och staplinsgsbara stolar och bord.

 • Konferensskåp
  Konferensskåp
 • Fällbar scen
  Fällbar scen
 • 6 395 kr Leveranstid: 4-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  TutorDouble är ett stapelbord för två personer, med hög densitet för användning i utbildningsinstitut där flexibilitet och maximalt utnyttjande av ytor är av största vikt. Utvecklad som kompanjonbord till den kända 40/4-stolen, där stol och bord ger den ultimata ytbesparande lösningen för flexibla interiörer.Enkel hantering, kan staplas och hanteras av...
 • 1 745 kr Leveranstid: 2-4 dagar
    Finns i flera utföranden.
  Bankett är ett fällbord i stilren design med en skiva i laminat och ett bordsstativ i pulverlackerad stålkonstruktion i grått. Fällbordet är perfekt till tillexempel restauranger, lunchrum, fester och andra typer av event.  Bankett går att få i flera olika storlekar för att enkelt passa in i just din miljö. 
 • 2 545 kr Leveranstid: 2-4 dagar
    Finns i flera utföranden.
  Bankett Style är ett snyggt, modernt och stabilt fällbord i rund design. Fällbordet har en vit laminat skiva som är 19 mm tjock och tålig. Bordets stativ har en fin design i silvergrå.  Bankett Style passar utmärkt till restauranger, lunchrum, hotell, konferenser och event. Bordet går att få i två olika storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt behov. 
 • 895 kr Leveranstid: 2-4 dagar
    Finns i flera utföranden.
  Examen är ett utfällbart skrivbort som är stabilt och stadigt. Utseendet har en klassisk design. Det utfällbara skrivbordet passar utmärkt för bland annat skolor, examenssalar, event eller utbildningssalar.  Skrivbordet går att få i flera olika färger.Bok, björk, ek eller vit bordsskiva 70 cm x 60 cm Höjd: 74 cm
 • 645 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Bistro har en klassik design och är ett mycket lätthanterligt fällbord i plast. Bordet passar perfekt till uteserveringen, cafét, skolan, event eller som ett extra bord när det behövs.  Bordet är 70x70 cm och väger endast 6kg. Bistro tål vanligt slitage och är gjord för att klara av att vara utomhus. 
 • 725 kr Leveranstid: 2-4 dagar
    Finns i flera utföranden.
  Event är ett stilrent fällbord i plast som är både lätt och tåligt. Bordet tål både UV-strålningar samt fukt vilket gör att event passar utmärkt både inomhus som utomhus. Fällbordet passar exempelvis till fester, lunchrum, konferenser, caféet eller uteserveringen.  Bordet går att få i tre olika storlekar för att enkelt passa till ditt specifika behov. 
 • 1 195 kr Leveranstid: 2-4 dagar
    Finns i flera utföranden.
  Event Rund är ett fällbart runt bord i högdensitetspolyeten. Dessa bord är smuts avstötande och UV-tåliga. Bordsskivor med 100% högdensitetspolyeten plast har inga porer som drar åt sig smuts och är därför lätta att torka av och rengöra med såpa och vatten. Bordet passar utmärkt att ha både utomhus som inomhus.  Fällbordet går att få i flera olika...
 • 1 345 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Flip är ett tåligt och stabilt fällbart barbord. Lämpligt att använda där mycket folk rör sig.  Passar perfekt till event, konferenser, lunchrum, restauranger och ett självklart val vid mingel.  Bordet har en silvergrått stativ med en svart skiva. 
 • 1 245 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Kongress Style är ett fällbart bord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser. Bordet tål de slitningar som normalt kan uppstå i utbildningsmiljöer. 
 • 795 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Party Ståbord är ett vitt fällbart barbord ifrån producenten Newstorm som ingår i samma koncern som Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferens där borden används av många och måste tåla högt slitage. Bordsskivan har UV-skydd och är vattenresistent.
 • 845 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Event 90×90 är ett stabilt fällbart bord med en bred bas. Bordet passar bra i mindre lunchrum, på caféer, i matsalar, restauranger men även som skrivbord och arbetsbord.
 • 795 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Event Ståbord är ett stabilt och populärt fällbart barbord tillverkat av den välkända producenten Zown. Ståbordet passar perfekt till event och konferenser där borden används av många och måste tåla högt slitage, det är en av anledningarna till att man i dagsläget ser Event bordet på evenemang runtom i Europa och resten av världen.
 • 3 445 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Smidig vagn för att transportera och förvara fällbara barbord och partybord. Perfekt för stora verksamheter som festlokaler, mässor och konferenser där antalet bord som används varierar. Tänk på din personal, använd bra vagnar så blir det både roligare och smidigare att forsla iväg borden! Rymmer 7 till 25 bord.
 • 3 375 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Smidig vagn för förvaring och förflyttning för Event- och Bankettbord. Lämpligt för konferenser, festlokaler och mässor där antalet bord varierar vid varje tillfälle. Tänk på din personal, använd bra vagnar! Förvarar bord kantstående.Förvarar 7 stycken Bankettbord eller 10 stycken Eventbord.
 • 3 350 kr Leveranstid: 2-4 dagar
  Praktisk och lätt vagn för att förvara och transportera fällbara Kongressbord. Perfekt för festlokaler, mässor och konferenslokaler med varierad användning av antal bord. Tänk på din personal, använd bra vagnar! Förvarar 10 stycken bord liggandes.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 990 kr6 990 kr Spara 2 000 kr Leveranstid: 4-5 veckor
  Prissänkt!
    Finns i flera utföranden.
  En kontors- och konferensstol som kombinerar modern och exklusiv Italiensk design, med funktionalitet och ergonomi. Designen är genomtänkt och noggrann in i minsta detalj. Med en generöst tilltagen sits och skönt ryggsöd. Origami-serien sätter en exklusiv prägel på rummet, samtidigt som stolarna ger en hög sittkomfort.Origami CU finns i 100% italienskt...
 • 830 kr Leveranstid: 2-3 veckor
    Finns i flera utföranden.
  RBM Ana 4340S har en stilfull och modern design som är framtagen för att klara av alla de påfrestningar som kan förekomma i offentliga miljöer. Ana 4340S är en mycket populär stol som passar utmärkt som konferensstol, mötesstol, matsalsstol eller stol i väntrummet. Stolen erbjuder bra komfort med sin mjuka sittdyna.  Stapelbar upp till 10 stolar.
 • 1 465 kr Leveranstid: 2-3 veckor
    Finns i flera utföranden.
  RBM Noor är en ny kollektion av matsals- och konferensstolar, med skandinavisk identitet och genomgående miljötänk, som genom sitt breda sortiment passar in i alla rum och miljöer. En modern klassiker med det där lilla extra, som genom funktion och användarvänlighet, lägger grunden till positiva möten mellan människor. Stapelbar upp till 10 stolar.
 • 3 196 kr Leveranstid: 2-4 arbetsdagar
    Finns i flera utföranden.
  Irma konferensbord har en fin och modern design som passar in i alla olika miljöer. Bordet är gjort för 6 personer med en tålig högtryckslaminat skiva i vitt eller grått. Benen är gjorda i massiv oljad ek. Irma konferensbord passar utmärkt till konferensrummet, mötesrummet, lunchrummet, matsalen, restaurangen eller caféet. Irma konferensbord går att få i...

Konferensmöbler i toppkvalité

Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Fri frakt – Snabba leveranser

Här kan ni köpa konferensmöbler ur ett brett sortiment. Vi erbjuder allt från designklassiker till rejäla kvalitetsmöbler till en blyg prislapp. 

Möbler för den stora och lilla konferensen

Våra moderna konferensmöbler passar allt från det lilla mötet till den stora konferensen, och erbjuder både stilren design samt hög komfort. Vårt breda utbud innebär många valmöjligheter och ger er möjlighet att hitta de optimala möblerna för era utrymmen.

Kostnadsfri inredningshjälp

Hittar ni inte det ni söker eller vill ha inredningshjälp, kan ni kontakta oss så hjälper vi er att hitta det ni önskar efter era förutsättningar. Ovan finns bara ett axplock av våra konferensmöbler.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan