Produkter från Massproductions

Massproductions är ett Stockholmsbaserat möbelföretag som leds av Chris Martin och Magnus Elebäck, båda erfarna designers. Massproductions utvecklar högkvalitativa, taktila möbler med en modern touch.

massproductions-stockholm.jpg

massproductions-medium3.jpg
massproductions-liten3.jpg

massproduction-mellan2.jpg
massproductions-medium4.jpg

Chris Martin från England och Magnus Elebäck från Sverige möttes 1999 och har sedan dess arbetat sida vid sida som konsulter inom möbelindustrin. Med deras gemensamma erfarenheter tog de 2009 de nästa steg i deras utveckling och startade deras eget möbelföretag.

Under varumärket Massproductions producerar och marknadsför de nu deras egna möbelkollektioner genom att använda en ny och enkel produktionsmetod. Genom att plocka bort de filter som normalt utgörs av en tillverkare kan de nu skapa produkter som annars skulle ha fastnat i utvecklingsprocessen. ”Vår kunskap och passion ligger i massproduktionen, därav vårt namn. Vårt mål är att använda en industriell process för att skapa möbler som människor kan bli upphetsade av och stolta över att äga. Du kan skapa det genom produkter skapade för hand men för oss kommer tillfredsställelsen från att uppnå detta med en industriellt skapad produkt”, säger Chris Martin.

”Filosofin bakom Massproductions är att utnyttja fördelarna, värdena och kvaliteten som kommer uppnås genom massproduktion. Vi tror att ansvarsfull och rationell massproduktion gynnar konsumenten, fabriksarbetaren och alla däremellan.”

Med värdig enkelhet strävar vi efter att skapa produkter som är taktila, genomtänkta och modernistiska.

 • 3 112,50 kr inkl.moms Leveranstid: 2-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  Albert Bar Stool har en elegant och stilfull design som passar bra i alla olika miljöer. Till barbordet, projektbordet, höga matbordet eller höga cafébordet, på restaurangen, caféet eller kontoret. Barstolen går att få i flera olika färger samt färger för att passa in i just ditt rum. 
 • 5 536,25 kr inkl.moms Leveranstid: 2-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  Albert Bench är en bänk med ett elegant och stilrent utseende som går att få i flera olika färger samt storlekar för att passa in i just ditt rum. Bänken passar bra i tex. restauranger, caféer, kontoret eller hotellet. 
 • 9 850,00 kr inkl.moms Leveranstid: 2-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  BIT Side Table har ett modernt utseende och passar bra som soffbord. Soffbordet passar bra i alla olika miljöer såsom ex. kontoret, caféet eller hotellet. BIT Side Table går att få i två olika färger. 
 • 2 433,75 kr inkl.moms Leveranstid: 2-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  Endless Shelf Unit är ett modulärt fristående hyllsystem som går att användas både som hylla samt rumsavdelare. Hyllan finns i flera olika färger samt storlekar för att anpassas utifrån ditt behov. Det går att bygga ihop så många enheter som önskas, dock minst två stycken. 
 • 2 475,00 kr inkl.moms Leveranstid: 2-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  En elegant, stapelbar stol tillverkad enbart av ståltråd. Lämplig för inom- och utomhusbruk. 
 • 8 712,50 kr inkl.moms Leveranstid: 2-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  Stilrent bord med en läcker touch. Passar utmärkt som cafébord eller restaurangbord. Bordet har en rund bordsskiva i metall. Bas och topp utgörs av galvaniserat stål. Höjd 72cm.
 • 3 825,00 kr inkl.moms Leveranstid: 2-6 veckor
    Finns i flera utföranden.
  Stilrent bord med en läcker touch. Välj mellan två höjder - 42cm eller 72cm.Tio bard kan användas både som Sidobord eller Soffbord. Passar även utmärkt som cafébord eller restaurangbord. Bordet har en rund bordsskiva i metall. Bas och topp utgörs av galvaniserat stål.

Inga produkter

To be determined Frakt
0,00 kr Summa

Gå till kassan