loading spinner

Cafébord 

Inte enbart restauranger och caféer har användning för cafébord och tillhörande caféstolar. Som privatperson kan bord av hög kvalité att ha både inne i huset och ute i trädgården vara kanon. När du har besök kan du servera besökarna på riktigt fina bord. Välj bort de billiga plastborden och investera i rejäla cafébord. Dessa cafébord kan du stoltsera med oavsett om det rör sig om födelsedagsfester eller grillfester. För ofta har gemene man uppfattningen att en låg prislapp alltid ger mest för pengarna och är det bästa valet men vi vet att det inte alltid är sant och erbjuder mycket fina möbler för pengarna . Vår filosofi är kvalité. Cafébord måste kunna tåla tidens gång utan att snabbt bli slitna och tråkiga och våra gör det. Caféborden vi säljer kan såklart användas till flera ändamål än matbord. Det är helt upp till dig för de tål att användas. De passar utmärkt som fikabord på arbetsplatser och på offentliga platser. Precis som caféborden på ett café måste ett fikabord vara inbjudande, det blir mycket trevligare och maten smakar på något magiskt sätt oftast bättre. Vi har cafébord i olika former, från rektangulära till cirkulära, små och stora. Vi säljer enbart bord av hög kvalité, det kan vi garantera! För dig som söker större bord har vi bland annat konferensbord som kanske passar dig bättre.

 • B&B Italia

  Pyllon av B & B Italia: Både den läderklädda pallen och det lilla bordet med ljus stål bordskiva förmedla en enkel bild med största omsorg för detaljer. Ett litet komplement avsedda att placeras var som helst, laddade med en anmärkningsvärd personlighet.
 • B&B Italia

  Detaljerna är det som gör Nix små bord viktiga, plåtskivornas tunnhet och den ihåliga delen av konsolerna. Den högsta versionen har också en trä- eller läderskiva. Funktionell i vardagsrummet och sovrummet, de är utformade för att stå ensam och även glatt samexistera när de staplas, vilket understryker deras grafiska funktioner.
 • B&B Italia

  Michel bord är ett serviceelement för soffor, med grundläggande linjer och största omsorg för detaljer och som utvecklats i fem olika storlekar. Den kännetecknas av grova rökiga ekskivan, en bearbetningsmetod som återställer alla de materiella egenskaperna hos trä.
 • B&B Italia

  Mera av B & B Italia är ett soffbord. Mångsidigt och kompatibelt med olika modeller, är denna nya familj av små runda bord tillgänglig i fyra olika storlekar och höjder. Skivan i vit statuariomarmor med en avsmalnande kant är förbunden med den cirkulära metallstrukturen tillgänglig i glansig krom, svart krom-pläterad eller målad bronsfärgad nickelfinish.
 • B&B Italia

  Maru designad av Nipa Doshi och Jonathan Levien för B & B Italia är ett soffbord. Monokrom version: polerade och glaserade ben i hela skalan av färger.
 • Sancal

  13 737,50 kr Leveranstid: 6-8 veckor
  Läckert bord från Sancal, passar mycket bra i loungen eller som cafébord. Skiva i vacker lönnfanér och underrede i svartlackad högblank MDF.
 • Massproductions

  3 825,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Stilrent bord med en läcker touch. Välj mellan två höjder - 42cm eller 72cm. Finns i flera utföranden - kontakta oss för mer information!
 • Massproductions

  8 712,50 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Stilrent bord med en läcker touch. Höjd 72cm Finns i flera utföranden - kontakta oss för mer information!
 • Källemo

  6 500,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Spot bord tillverkat i naturlackad massiv ask.
 • Källemo

  7 500,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Spot bord tillverkat i naturlackad massiv ask.
 • Källemo

  6 500,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Spot bord tillverkat i svartlaserad massiv ask.
 • Källemo

  7 500,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Spot bord tillverkat i svartlaserad massiv ask.
 • Källemo

  6 500,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Spot bord tillverkat i vitlaserad massiv ask.
 • Källemo

  7 500,00 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Spot bord tillverkat i vitlaserad massiv ask.
 • Tom Dixon

  13 375,00 kr Leveranstid: 1-2 veckor
  Inspirerad av en skulptörs roterande bord använder Screw typiska förstärkningsdetaljer och funktioner, som en del av traditionell verkstadsutrustning. I en blinkning till Londons industriella förflutna är det också gjort med material och processer utvecklade i samband med den industriella revolutionen.
 • Direkt Interiör

  2 607,50 kr Leverans 2-5 dagar
  Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen. Finns även med svart underrede.
 • Direkt Interiör

  1 993,75 kr Leverans 2-5 dagar
  Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen. Finns även med underrede i polerat stål.
 • Direkt Interiör

  2 521,25 kr Leverans 2-5 dagar
  Komplett café- och loungebord i olika färger och storlekar. Ett bord som passar utmärkt för restaurang-, lounge- och caféutrymmen.

Inga produkter

To be determined Frakt
0,00 kr Summa

Gå till kassan