Lounge & Matsal 

 • Stolar
  Stolar
 • Bord
  Bord
 • Barstolar
  Barstolar

  Praktiska barstolar för kontoret, hotellet, restaurangen

  Barstolar är väldigt praktiska, tar lite plats och är inte begränsade till att användas i ett specifikt rum eller sammanhang. Har ni ett mindre kontor är det ett perfekt alternativ att använda dig av ett högre cafébord eller en bardisk med barstolar till.

  Brett sortiment med barstolar som gör jobbet

  Hos oss kan ni köpa barstolar ur ett brett sortiment, alla från kända varumärken vilket säkerställer en hög kvalité. Välj mellan flera olika höj eller sänkbara modeller i snygga och stilrena designer, här hittar ni barstolarna som passar till just ditt kontor, ditt kök eller vardagsrum.

 • Barbord
  Barbord

  Barbord till lounge & matsal

  Ett barbord är ett praktiskt alternativ om ni har ont om utrymme eller om ni behöver en flexibel lösning som inte är begränsad till att användas i ett specifikt rum. Våra barbord passar perfekt oavsett om det gäller kontor, lounge eller restaurang.

  Stort urval av barbord

  Hos oss finner ni ett brett sortiment av prisvärda och stilsäkra barbord som passar perfekt i alla typer av lokaler. Vi har ett stort utbud av matsalsmöbler och erbjuder även barstolar och pallar i flera material och modeller. 

 • Soffor
  Soffor

  Letar ni efter en bekväm soffa till kontoret, loungen eller matsalen?

  Då har ni hamnat rätt. Här hittar ni vårt utbud av snygga kvalitetssoffor till kontoret eller loungen.

  Prisvärda kvalitetssoffor för det moderna kontoret

  En soffa på kontoret skapar en avslappnad och kreativ känsla i rummet. Soffan fungerar för paus, möten och avslappning. En soffa i kontors- eller offentlig miljö behöver hålla en hög kvalitet för det dagliga användandet och slitaget. Köper du en soffa hos oss kan du vara säker på att du har gjort en investering i framtiden, en investering som kommer att hålla i många år framöver.

  Vi har soffor för alla typer av kontor med allt från moderna klassiker till nyskapande designsoffor. I vårt sortiment hittar du även alla möjliga typer av sittmöbler, allt från klassiska kontorsstolar till fåtöljer och sittpuffar.

 • Fåtöljer
  Fåtöljer

  Kvalitetsfåtöljer för alla miljöer

  Över 50 000 nöjda kunder - Snabba leveranser - Prisgaranti - Toppkvalité

  Hos oss hittar ni ett stort sortiment av olika sorters fåtöljer. Det spelar ingen roll om ni söker en modern designfåtölj eller en klassisk Bruno Mathssonfåtölj, vi har modellen som passar dig. I vårt sortiment finner ni även prisvärda soffor och andra möbler till loungen, restaurangen eller kontoret.

  Stort utbud hos DPJ Interiör

  Vi erbjuder ett stort ett brett utbud fåtöljer i flera färger och stilar. Ser ni något ni gillar, lägg produkten i varukorgen och köp din fåtölj online hos oss. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss, så hjälper vi dig.

 • Sittpuffar / Pallar
  Sittpuffar / Pallar
 • Soffbord / Sidobord
  Soffbord / Sidobord
 • Bänkar
  Bänkar

Inga produkter

To be determined Frakt
0,00 kr Summa

Gå till kassan