Avskärmning till kassadisk 

 • 2 600 kr Leveranstid: 5-10 arbetsdagar
  2 080 kr
    Finns i flera utföranden.
  Ett smidigt skydd i akryl med ställ som monteras direkt på diskens ovansida. Akrylen skärmar effektivt av disken utan att du behöver förlora närheten till dina kunder.Kan fås med en lucka för kortterminal. Skärmarnas höjd anpassas efter om personalen sitter eller står. Stället skruvas fast på disken eller limmas med stark, självhäftande tejp.
 • 1 850 kr Leveranstid: 5-10 arbetsdagar
  1 480 kr
    Finns i flera utföranden.
  Smidigt skydd i akryl där skärmarna hänger ned i kedjor från en pendel i taket. Skärmar effektivt av disken utan att du behöver förlora kontakten med dina kunder eller klienter.Kan fås med lucka för kortterminal. Vajer (2x10m) och vajerlås ingår. Längd på kedjor och höjd på skärmar anpassas efter om personalen sitter eller står.
 • 3 975 kr Leveranstid: 5-10 arbetsdagar
  3 180 kr
  Stående skydd i akryl där skärmarna hänger ned från en ställning som står på golvet framför disken. Skydden skärmar effektivt av arbetsytan utan att du behöver förlora närheten till dina kunder.Kan fås med lucka för kortterminal. T-formad plakathållare med justerbar höjd. Skärmarnas höjd anpassas efter om personalen sitter eller står.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan