För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Avskärmning till kassadisk

Grid view
List view
Visar 1-3 av 3 objekt
Sort by
Avskärmning kassadisk 1

Avskärmning kassadisk 1

2 600,00 kr inkl. moms
Ett smidigt skydd i akryl med ställ som monteras direkt på diskens ovansida. Akrylen skärmar effektivt av disken utan att du behöver förlora närheten till dina kunder. Kan fås med en lucka för kortterminal. Skärmarnas höjd anpassas efter om personalen sitter eller står. Stället skruvas fast på disken eller limmas med stark, självhäftande tejp.
Avskärmning kassadisk 2 - Nedpendlad

Avskärmning kassadisk 2 - Nedpendlad

1 850,00 kr inkl. moms
Smidigt skydd i akryl där skärmarna hänger ned i kedjor från en pendel i taket. Skärmar effektivt av disken utan att du behöver förlora kontakten med dina kunder eller klienter. Kan fås med lucka för kortterminal. Vajer (2x10m) och vajerlås ingår. Längd på kedjor och höjd på skärmar anpassas efter om personalen sitter eller står.
Avskärmning kassadisk 3 - Golvstående

Avskärmning kassadisk 3 - Golvstående

3 975,00 kr inkl. moms
Stående skydd i akryl där skärmarna hänger ned från en ställning som står på golvet framför disken. Skydden skärmar effektivt av arbetsytan utan att du behöver förlora närheten till dina kunder. Kan fås med lucka för kortterminal. T-formad plakathållare med justerbar höjd. Skärmarnas höjd anpassas efter om personalen sitter eller står.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser