Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Julbelysning

Grid view
List view
Visar 1-15 av 15 objekt
Sort by

Adventsstjärna Fling pendel Ø78 /Ø120 cm

3 125,00 kr inkl. moms
Fling har ärvt sitt karakteristiska utseende från snöflingans åttkantiga form och är som en enda stor ljusreflex. Julstjärna eller grafisk inredningsdetalj - Fling har ritats för att skänka ett behagligt och stämningsfullt ljus till rummet med sitt lugna skuggspel och sin tydliga närvaro. 

Adventsstjärna Fling pendel Ø50 cm

2 375,00 kr inkl. moms
Fling har ärvt sitt karakteristiska utseende från snöflingans åttkantiga form och är som en enda stor ljusreflex. Julstjärna eller grafisk inredningsdetalj - Fling har ritats för att skänka ett behagligt och stämningsfullt ljus till rummet med sitt lugna skuggspel och sin tydliga närvaro. Till Fling 50 cm kan du köpa till en fot och då använda den även som en bordslampa

Adventsstjärna Fling pendel Ø33 cm

1 175,00 kr inkl. moms
Fling har ärvt sitt karakteristiska utseende från snöflingans åttkantiga form och är som en enda stor ljusreflex. Julstjärna eller grafisk inredningsdetalj - Fling har ritats för att skänka ett behagligt och stämningsfullt ljus till rummet med sitt lugna skuggspel och sin tydliga närvaro.

Ljushållare Clara

800,00 kr inkl. moms
Ljus-/marshallhållare. Varmgalvad för utomhusbruk, vit och antracit för inomhusbruk.

Fireball

2 675,00 kr inkl. moms
Förgyll uteplatsen med levande eld i Fireball.

Ljuslykta Sirius

2 600,00 kr inkl. moms
Ljuslykta i Aluminium, finns i stor eller liten och i färgerna antracit eller vit.

Ljusstake Snowscape 4

1 700,00 kr inkl. moms
Snowscape, ritad av Jesper Ståhl är en ljusstake för levande ljus. Den fantastiska formen föreställer mönstret i snön efter en blåsig vinterdag. Snowscape är tillverkad i blästrad aluminium.

Advent Ljusstake

475,00 kr inkl. moms
Adventsljusstake för levande ljus och värmeljus

Julgransfot Turbin

2 225,00 kr inkl. moms
Turbin är en stabil och modern julgransfot i vackert lackerad metall. Foten finns i två storlekar vilket gör att den passar såväl bond- som kungsgran.

Advent stjärna

1 900,00 kr inkl. moms
Elegant adventsstjärna i lackerad metall, som antingen kan hängas upp eller användas stående. En vacker stjärna med rena linjer som ger en modern men mysig julstämning, exempelvis i hemmet. 5 meter textilkabel med EUR kontakt medföljer. LED-lampa E27 ingår.

Adventsstjärna Spica - Vit

1 775,00 kr inkl. moms
En stilren och enkel adventsstjärna i pulverlackerad aluminium, som går att beställa i två olika storlekar. Spica ger ett mysigt sken och passar lika bra i det egna hemmet som på kontoret. Energisnål LED-belysning. Textilsladd på 5 m medföljer.

Adventsljusstake Spica

1 575,00 kr inkl. moms
Adventsljusstaken Spica är en modern variant av den klassiska adventsljusstaken. Spica har rena linjer i metall och är en elegant och lättplacerad lampa som ger en stämningsfull atmosfär.  LED-lampor -E10 medföljer. Finns med 7, 9 och 13 ljus.

Adventsljusstake Spica Bow - 7 ljus

1 950,00 kr inkl. moms
Spica Bow är en modern, stilren tolkning av den klassiska adventsljusstaken. Ljusstaken är vackert bågformad och tillverkad i stål som lackats med en slät lack, samt kommer med sju ljus. LED-lampor -E10 medföljer.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser