Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Dataväska och teknikförvaring

Grid view
List view
Visar 1-4 av 4 objekt
Sort by

Kontorsväska Office bag

1 250,00 kr inkl. moms
Office bag är en smart kontorsväska med flera praktiska fack för till exempel mappar, laptop och tillbehör. Perfekt för det aktiva kontoret där du behöver kunna transportera dina saker på ett smidigt sätt. 3 stora fack, varav 1 laptopfack.  2 mindre fack för exempelvis mobilen, passerkortet m.m. Pennhållare i läder på väskans insida, för 3 pennor. Visitkortshållare i läder, placerad på väskans framsida. Praktisk axelrem gör väskan lätt att bära. Tillverkad i hållbara material som är vänliga mot både människor och natur. 

Ryggsäck Office Backpack

2 100,00 kr inkl. moms
Office Backpack är en snygg ryggsäck och kontorsväska som är lika smidig utanför som på kontoret. Perfekt för dig som vill kunna ta med dig laptopen och annat viktigt arbetsmaterial på ett stilfullt sätt. Trycknappar på väskans kortsidor för justering av djup. Magnetknäppning med 2 lägen. Integrerat regnskydd gör att väskan kan användas i ur och skur. Inre fack för laptop, samt smidig ficka för till exempel mobilen. Pennhållare i obehandlat läder som håller tre pennor. Visitkortshållare på ryggsäckens utsida, mot ryggen.

Datorfodral Office Sleeve

475,00 kr inkl. moms
Office Sleeve är ett elegant datorfodral som finns i tre storlekar, för att passa olika laptop-datorer. Fodralet har vackra detaljer i skinn och en praktisk kardborrelåsning på kortsidan. Praktisk kardborre ser till att fodralet inte glider av. Tillverkad i material som är vänliga mot både människor och natur.

Väska - Anywhere Case

2 025,00 kr inkl. moms
Anywhere Case är en praktisk kontorsväska som även fungerar som smidig förvaring på skrivbordet. En väska för dig som arbetar på olika platser och behöver kunna ta med ditt arbete på ett smart sätt.  Väska och förvaring i ett. I tåligt EVA-material. Låg vikt på under 1 kg. Små fästen håller mindre saker på plats. Kan användas som horisontell eller vertikal förvaringshylla. Kan bära innehåll på max 4 kg. 
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser