Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Dagbäddar

Grid view
List view
Visar 1-5 av 5 objekt
Sort by

Dagbädd Level

21 375,00 kr inkl. moms
Dagbädd Level är en elegant och bekväm möbel med underrede i massiv ek. Den ger rummet en naturlig plats för vila, vare sig den placeras i vardagsrummet eller i vilorummet på kontoret.  Underrede i massiv ek. Madrass klädd i smidigt läder. Halkskydd som gör att madrassen ligger stadigt.

Dagbädd KR-180

17 675,00 kr inkl. moms
Dagbädd KR-180 är en elegant och bekväm möbel med underrede i massiv ek. Den ger rummet en naturlig plats för vila, vare sig den placeras i vardagsrummet eller i vilorummet på kontoret.  Underrede i massiv ek. Madrass klädd i vackert, naturligt linne.

Dagbädd Outline

29 025,00 kr inkl. moms
Dagbädden Outline har en elegant design som kombinerar raka linjer och mjuka former. Den nätta stålbasen bryter av mot den pampiga stoppade delen och bidrar till att Outline blir väldigt inbjudande. Stoppad med bekvämt kallskum. Höga, smäckra ben underlättar vid städning. Helklädd i elegant läder eller tyg.

Dagbädd Winston - inklusive dyna

24 150,00 kr inkl. moms
Winston dagbädd har en vacker och minimalistisk design med ram i FSC®-certifierad ek och sittyta i rotting. Kommer med en vikbar dyna som gör bädden lika trevlig att vila på som att sitta på. I hållbart framställda material. Miljövänlig dyna i GOTS-certifierad canvas. Elegant ram i massiv ek.

Dagbädd Planar

29 925,00 kr inkl. moms
Planar är en snygg dagbädd med klätt säte som låter dig sitta i en bekväm, halvliggande position. Planar inbjuder till avslappning men är ändå stilig nog för att stå i loungen eller i kontorets vilorum.  Stadigt och bekvämt armstöd. Mjuk nackkudde med bra stadga. Stilig och avskalad design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft