Pris
kr kr
Tillverkare
more... less
Filter
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Detaljer

Grid view
List view
Visar 1-30 av 94 objekt
Sort by
Stege - Bukto

Stege Bukto

3 240,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 600,00 kr
Spara 360,00 kr
En smidig handduksstege som du även kan förvara kläder, bälten eller tidningar på. Har två krokar på höger och vänster sida, där du kan hänga upp handdukar eller kläder med öglor. Lätt att flytta. Lutas mot väggen utan att skruvas fast i vägg eller golv.

Adventsljusstake Adventure

3 100,00 kr inkl. moms
Adventure är en stilren adventsljusstake i en modern design med raka linjer och skarpa kanter. En elegant ljusstake vars smakfulla utformning gör att den med fördel kan stå framme året runt. Ger ett varmt ljus. Går att dimra. Energisnål LED-belysning. Utbytbara ljus.

Ljuslykta Sirius

2 725,00 kr inkl. moms
Sirius är en vacker ljuslykta i aluminium som finns i en stor och en mindre storlek. Ljuslyktan går att beställa i färgerna antracit och vit.

Eldkorg Fireball

2 800,00 kr inkl. moms
Fireball är en stor och ståtlig eldkorg för utomhusbruk, som låter dig förgylla uteplatsen med vacker och värmande levande eld. Även när brasan inte är tänd är Fireball en stilig inredningsdetalj. I pulverlackerat stål. För utomhusbruk.

Ljushållare Clara

1 050,00 kr inkl. moms
Ljus-/marshallhållare. Varmgalvad för utomhusbruk, vit och antracit för inomhusbruk.

Paraplyställ Brooklyn Bin

3 200,00 kr inkl. moms
Brooklyn Bin är ett vackert paraplyställ i en industriell design med fot i betong och tunna i pulverlackerad stålplåt. Ett stabilt ställ som passar utmärkt i den moderna hallen, foajén eller loungen.  Rymlig storlek - Ø33 cm. Elegant och diskret design. 

Ljuslykta Bruk

100,00 kr inkl. moms
Bruk är en färgglad ljuslykta som finns i regnbågens alla färger och fler därtill. Mixa och matcha lyktor med olika färger för en lekfull effekt, eller håll dig till en och samma färg för ett enhetligt utseende.  Tål maskindisk. 

Orrefors ljusstake Carat - Mässing, 183 mm hög

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Står stabilt med en vikt på 0,95 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - Mässing, 297 mm hög

877,50 kr inkl. moms
Ord.pris 975,00 kr
Spara 97,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Står stabilt med en vikt på 1,23 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - 2-pack, mässing, 242 mm hög

1 777,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 975,00 kr
Spara 197,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar, här i ett smidigt 2-pack. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i mässing.  Kommer i 2-pack. Står stabilt med en vikt på 1 kg. Ljushållare i vacker mässing. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljusstake Carat - 297 mm hög

877,50 kr inkl. moms
Ord.pris 975,00 kr
Spara 97,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i rostfritt stål. Står stabilt med en vikt på 1,23 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design.

Orrefors ljusstake Carat - 183 mm hög

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar. Det asymmetriska, klara glaset påminner om gnistrande diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i rostfritt stål.  Står stabilt med en vikt på 0,6 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljuslykta Carat - Ø125 mm

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
En vacker ljuslykta i massivt glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Det klara, asymmetriskt slipade glaset reflekterar ljuset och får lyktan att gnistra som en diamant eller isbit. Härlig tyngd på 1,5 kg. Modern och romantisk design.

Orrefors ljusstake Carat - 2-pack, 242 mm hög

1 777,50 kr inkl. moms
Ord.pris 1 975,00 kr
Spara 197,50 kr
Carat ljusstake är en av Orrefors mest välkända och älskade ljusstakar, här i ett smidigt 2-pack. Det asymmetriska, klara glaset påminner om diamanter eller is, och toppas av en ljushållare i stål.  Kommer i 2-pack. Står stabilt med en vikt på 1 kg. Ljushållare i rostfritt stål. Modern och romantisk design. 

Orrefors ljuslykta Carat - Ø95 mm

202,50 kr inkl. moms
Ord.pris 225,00 kr
Spara 22,50 kr
En vacker ljuslykta i massivt glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Det klara, asymmetriskt slipade glaset reflekterar ljuset och får lyktan att gnistra som en diamant eller isbit. Härlig tyngd på 0,7 kg. Modern och romantisk design.

Orrefors ljusstake Pluto

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Pluto är en minimalistisk ljusstake som finns i klarglas, grått glas och i guldbrunt glas. Den bulliga glaskroppen är munblåst och ljushållaren i rostfritt stål bildar en vacker länk mellan ljus och stake.  Munblåst i Småland. 

Orrefors vas Hallon - Frostat glas

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Hallon är en stilren vas vars bulliga form får den att påminna om ett frostat hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra.   Stabil vas i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors vas Hallon

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Hallon är en stilren vas vars bulliga form får den att påminna om ett genomskinligt hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop.   Stabil vas i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Tulpanvas Limelight

520,00 kr inkl. moms
Limelight är en stilren tulpanvas som är särskilt utformad för att passa tulpaner. Vasen finns i två färger och i transparent glas, och har en vid krage som framhäver tulpanerna på ett vackert sätt.   Glaskrage stödjer upp och ramar in blommorna.  Massiv glasbotten ger vackra reflektioner.  Tål maskindisk.

Rosvas Limelight

600,00 kr inkl. moms
Limelight är en stilren rosvas som är särskilt utformad för att passa rosor. Vasen finns i två färger och i transparent glas, och har en vid krage som framhäver dina blommor på ett vackert sätt.   Glaskrage stödjer upp och ramar in blommorna.  Massiv glasbotten ger vackra reflektioner.  Tål maskindisk.

Vas Kappa - Grå blå, 160 mm hög

2 000,00 kr inkl. moms
Kappa är en stilig vas med bulliga former som ger den en mjuk och hemtrevlig känsla. Vasen består av återvunna glasskärvor från Kosta Glasbruk, vilket ger varje vas ett unikt utseende. Munblåst i småland.  I skiftande nyanser av grått och blått. Tillverkad i återvunnet glas. 

Vas Kappa - Grå blå, 210 mm hög

2 500,00 kr inkl. moms
Kappa är en stilig vas med bulliga former som ger den en mjuk och hemtrevlig känsla. Vasen består av återvunnet glas från Kosta Bodas glasbruk, vilket ger varje vas ett unikt och vackert utseende. Munblåst i Småland. I skiftande nyanser av grått och blått. Tillverkad i återvunnet glas.

Vas Mirage - Blå brun, 310 mm

10 000,00 kr inkl. moms
Mirage är en vacker vas från Kosta Boda, som kombinerar klarglas med färgade toner av blått och brunt. Munblåst och formad av hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet.  Mjuk, rund design.  Stabil och rejäl med en vikt på 6 kg.  Lika vacker som prydnad som vas.  Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Mirage - Tvåfärgad, 210 mm hög

5 000,00 kr inkl. moms
Mirage är en stilig vas från Kosta Boda, som blandar klarglas med färgade toner i olika utföranden. Munblåst och formad av skickliga hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet. Mjuk, rund design. Stabil och rejäl med en vikt på 2,78 kg. Lika vacker som prydnad som vas. Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Mirage - Tvåfärgad, 155 mm hög

3 200,00 kr inkl. moms
Mirage är en vacker vas från Kosta Boda, som blandar klarglas med färgade toner i olika utföranden. Munblåst och formad av skickliga hantverkare i Småland, blir Mirage en exklusiv detalj i hemmet. Mjuk, rund design. Stabil och rejäl med en vikt på 1,8 kg. Lika vacker som prydnad som vas. Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Orchid - Lila & bärnstensfärgad

4 200,00 kr inkl. moms
Orchid är en stilig vas som blandar varma färger i lila och bärnsten med klassiskt, rent klarglas. Varje vas tillverkas för hand och får sina mjuka, familjära former i Kosta Bodas glashytta i Småland.  Mjuk, graciös design. Stabil och rejäl. Lika vacker som prydnad som vas. Munblåst av glasmästare i glashyttan i Kosta.

Vas Pagod - 255 mm hög

1 700,00 kr inkl. moms
Pagod är en stilfull vas i en lekfull design som drar blickarna till sig och för tanken tillbaka till 60-talet. Vasen finns i två färger som är lika vackra var för sig som att kombinera med varandra.  Skickligt tillverkad i flerskiktsglas. Munblåst av glasmästare på Kosta Glasbruk. Formgiven av den välkända glasdesignern Ann Nilsson.

Vas Pagod - Glas, 167 mm hög

1 600,00 kr inkl. moms
Pagod är en stilfull vas i en lekfull design som drar blickarna till sig och för tanken tillbaka till 60-talet. Vasen finns i tre mjuka färger som är lika vackra var för sig som att kombinera med varandra. Skickligt tillverkad i flerskiktsglas. Munblåst av glasmästare på Kosta Glasbruk. Formgiven av den välkända glasdesignern Ann Nilsson.

Orrefors klotvas Carat - XL, Ø305 mm

6 727,50 kr inkl. moms
Ord.pris 7 475,00 kr
Spara 747,50 kr
En exklusiv och stor klotvas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Vasen har en asymmetrisk slipning som vackert fångar in och reflekterar ljuset, och får hela vasen att glimra.  Står stabilt med en vikt på 11 kg.  Modern och romantisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft