Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Stol- & bordsvagnar

Grid view
List view
Visar 1-15 av 15 objekt
Sort by
Vagn till 40/4 stolar

Vagn till 40/4 stolar

5 600,00 kr inkl. moms
Stolsvagn för 40/4 stolar. Stapla 40 st oklädda, eller 25 st klädda stolar.
Stolkärra - För staplingsbara stolar

Stolkärra - För staplingsbara stolar

1 725,00 kr inkl. moms
En smidig stolsformad vagn för förflyttning av staplingsbara stolar. Vagenen passar för verksamheter som flyttar och förändrar möbleringen ofta så som vid konferenser, utbildningar, föreläsningar eller andra liknande event. Stolskärran förenklar vardagen för slutanvändaren.
Vagn Ark - Stolsvagn för stolen Ark (upp till 30 stolar)

Vagn Ark - Stolsvagn för stolen Ark (upp till 30 stolar)

3 600,00 kr inkl. moms
Vagnen Ark är en smidig vagn för förvaring och transport av fäll- och kopplingsbara Arkstolar. Passar för verksamheter som varierar antal stolar och behöver praktisk förvaring. För både utomhus- och inomhusbruk. Rymmer 30 stycken Arkstolar.
Vagn Buffalo - Stolsvagn för stolen Buffalo (upp till 30 stolar)

Vagn Buffalo - För stolen Buffalo (upp till 30 stolar)

3 600,00 kr inkl. moms
En praktisk vagn för att transportera och förvara de kopplings- och fällbara Buffalostolarna. Perfekt för konferenser, mässor, utbildningar och andra event där antalet stolar varierar. Kan användas inomhus och utomhus.  Rymmer upp till 30st stolar.
Vagn RX - För stolen RX002 (upp till 25 stolar)

Stolsvagn till RX002 Stapelbar stol (25 st)

1 475,00 kr inkl. moms
Praktisk och smidig vagn för förvaring och flyttning av stapelbara stolen RX002. Perfekt för konferenser, restauranger, utbildningar och andra event som varierar antalet använda stolar. Rymmer upp till hela 25 st stolar.
Vagn Nice - För stolen Nice (upp till 25 stolar)

Vagn Nice - För stolen Nice (upp till 25 stolar)

1 225,00 kr inkl. moms
Lätthanterlig stolsvagn för transportering och förvaring av kopplings- samt staplingsbara Nice stolar. Lämpligt för verksamheter som varierar antalet stolar under mässor, föreläsningar, konferenser och utbildningar. Rymmer upp till 25st stolar. 
Vagn till fällbara stolar

Vagn till fällbara stolar

4 475,00 kr inkl. moms
En smidig vagn för att förflytta och förvara de fäll- och kopplingsbara Norman, Toronto och andra fällbara stolar. Passar utmärkt för mässor, konferenser, föreläsningar och andra event där antalet stolar varierar. Kan användas för inomhus- och utomhusbruk.
Vagn Smart -  För stolen Smart (upp till 50 stolar)

Vagn Smart - För stolen Smart (upp till 50 stolar)

3 600,00 kr inkl. moms
En smidig vagn för förvaring och förflyttning av kopplings- och fällbara Smartstolar. Passar för event, föreläsningar och konferenser där antalet stolar variera. Kan användas både för inomhus- och utomhusbruk. Rymmer upp till 50st stolar.
Vagn Toronto - För stolen Toronto

Stolsvagn till Toronto Fällbar Stol (25 st)

3 600,00 kr inkl. moms
Praktisk och smidig stolsvagn som förvarar stolarna liggandes. Ett smidigt och enkelt sätt att transportera den fällbara Torontostolen . Stolsvagnen rymmer 25 st stolar.
Vagn till bord

Vagn till bord

4 350,00 kr inkl. moms
Smidig vagn för att transportera och förvara fällbara barbord och partybord. Perfekt för stora verksamheter som festlokaler, mässor och konferenser där antalet bord som används varierar. Tänk på din personal, använd bra vagnar så blir det både roligare och smidigare att forsla iväg borden! Rymmer 7 till 25 bord.
Vagn Bankett - Vagn till bordet Bankett

Vagn Bankett - Vagn till borden Bankett & Event

4 225,00 kr inkl. moms
Smidig vagn för förvaring och förflyttning för Event- och Bankettbord. Lämpligt för konferenser, festlokaler och mässor där antalet bord varierar vid varje tillfälle. Tänk på din personal, använd bra vagnar! Förvarar bord kantstående. Förvarar 7 stycken Bankettbord eller 10 stycken Eventbord.
Vagn Kongress

Vagn Kongress - Vagn till bordet Kongress

4 225,00 kr inkl. moms
Praktisk och lätt vagn för att förvara och transportera fällbara Kongressbord. Perfekt för festlokaler, mässor och konferenslokaler med varierad användning av antal bord. Tänk på din personal, använd bra vagnar! Förvarar 10 stycken bord liggandes.

RBM Bordsvagn med styrstång och 2 häckar

20 350,00 kr inkl. moms
Stabil bordsvagn som passar till större bord, det får plats 17st stående. Priset är komplett med styrstång och 2 häckar. Art: 1x3213, 2x3214 (x2), 1x3212

Transportsvagn till RBM stol ANA

3 600,00 kr inkl. moms
Smidig stolsvagn för RBM stolen Ana, som gör det enkelt för dig att förvara och flytta undan dina stolar. Med smidigt handtag och två massiva hjul.

RBM Bordsvagn utan häckar inkl styrstång

11 300,00 kr inkl. moms
En stabil bordsvagn som passar till större bord och rymmer upp till 12 stycken liggande bord. En smidig vagn för lokaler som ofta möbleras om eller håller i olika event och konferenser.  Rymmer 12 stora bord. Smidig styrstång gör vagnen lätt att navigera. Två stadiga stödben gör att vagnen står stabilt vid lastning/förvaring. Art: 3213 och 3212

Brett utbud av vagnar för transport och förvaring av våra fällbara och staplinsgsbara stolar och bord.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser