Sittbänk Be My Guest Bench

 • -825,00 kr

Bänken Be My Guest är ett enkelt och stiligt sätt att utöka sittplatserna vid matbordet. Denna smidiga och tidlösa bänk går att välja i ek eller french cane, och gör sig även bra i hallen eller väntrummet.

 • Stabil bas i svart, lackerat stål.
 • Bänkskiva i massiv ek eller french cane.
9 475,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 300,00 kr /
Spara 825,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
White oiled oak
French cane
Black oiled oak
White oiled oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bänken Be My Guest är ett enkelt och stiligt sätt att utöka sittplatserna vid matbordet. Denna smidiga och tidlösa bänk går att välja i ek eller french cane, och gör sig även bra i hallen eller väntrummet.

 • Stabil bas i svart, lackerat stål.
 • Bänkskiva i massiv ek eller french cane.

Sittbänk eller avlastningsbord

Be My Guest fungerar alldeles utmärkt som sittbänk i exempelvis matsalen, hallen eller loungen. Den vackra designen gör dock att bänken även kan nyttjas som ett lågt sidobord, till exempel för avlastning eller display av prydnader.

Elegant design

Bänken kommer i en väldigt elegant design med svart stålbas och bänkskiva i tre olika alternativ; svartoljad ek, vitoljad ek eller French cane. Bänken är både praktisk och vacker i sig själv men går även att kombinera med matbordet Be My Guest, för ett enhetligt formspråk.

warmnordic-bemyguest-bloom-5120x2490%20(1).jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 2415002
Varumärke Warm Nordic
Höjd 46 cm
Bredd 38 cm
Längd 140 cm
Material Stål, ek eller french cane
Garanti 5 år
Formgivare Charlotte Høncke
Warm Nordic

Warm Nordic är ett danskt designmärke med djupa rötter i nordisk designhistoria. Under åren har de återupplivat ett flertal designklassiker, men även byggt upp en kollektion av nutida design. Deras utbud sträcker sig från fåtöljer, stolar och bord, till accessoarer och lampor, med tyngd på inkluderande, varma och tidlösa former. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft