Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sittbänk Linear - Massiv ek, träfaner

Med sina raka linjer och tidlösa design, är Linear Wood Bench en stilig träbänk som passar in i överallt. Utmärkt för avlastning i hallen eller som rymlig sittbänk i köket, matsalen eller på kaféet.

 • Organisk känsla med vackra träådringar.
 • Ben i massiv ek.
 • Tudelad sits i ekfaner. 
6 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
110 x 34 cm
110 x 34 cm
170 x 34 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med sina raka linjer och tidlösa design, är Linear Wood Bench en stilig träbänk som passar in i överallt. Utmärkt för avlastning i hallen eller som rymlig sittbänk i köket, matsalen eller på kaféet.

 • Organisk känsla med vackra träådringar.
 • Ben i massiv ek.
 • Tudelad sits i ekfaner. 

Design som passar in överallt

Linear träbänk kommer i en minimalistisk design som passar lika bra i det moderna hemmet som i loungen. Kombinera gärna din bänk med träbordet Linear Wood table i samma serie för ett enhetligt resultat.

Enkel att hålla ren

Den vackra bänkskivan är tudelad och har ett smidigt mellanrum i mitten. Detta motverkar uppbyggnaden av damm och annat smuts, vilket gör sittbänken väldigt enkel att hålla ren.

Produktdetaljer

Artikelnummer 30919
Varumärke Muuto
Höjd 46 cm
Bredd 34 cm
Längd 110 / 170 cm
Material Ekfaner, massiv ek
Formgivare Thomas Bentzen
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft