Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Adam 65 cm

Adam är en elegant och minimalistisk barstol med ben och bekvämt fotstöd i stål samt en sits i ek eller naturläder. Den luftiga designen gör att pallen passar i både privata och offentliga miljöer.

 • Stabil bas i pulverlackerat stål.
 • Sits i massiv ek eller läder.
 • Bekvämt fotstöd.
2 750,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 8-12 veckor
Oak/Grey
Oak/Grey
Oak/Black
Oak/Matt White
Oak/Sand
Natural Leather/Black
Natural Leather/Raw Steel
Natural Leather/Sand
Anthracite Leather / Black
Nyboder/Burnt Ochre
Nyboder/Warm Russet
Nyboder/Sill Green
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Adam är en elegant och minimalistisk barstol med ben och bekvämt fotstöd i stål samt en sits i ek eller naturläder. Den luftiga designen gör att pallen passar i både privata och offentliga miljöer.

 • Stabil bas i pulverlackerat stål.
 • Sits i massiv ek eller läder.
 • Bekvämt fotstöd.

Modern barstol i minimalistisk design

Adam är en modern barstol som kommer i en minimalistisk och industriell design. Både sits och underrede går att få i flera olika färger vilket gör det enkelt för dig att hitta en stol som passar just din inredning.

Fotstöd på alla sidor

Barstolen har ett stabilt fotstöd som både bidrar till stolens vackra siluett, och att du alltid får ett bekvämt stöd oavsett åt vilket håll du sätter dig.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6060
Varumärke Frama
Bredd 35 cm
Höjd 65 cm
Djup 25 cm
Material Pulverlackerat stål, Oljad ek/Naturligt läder
Formgivare Toke Lauridsen
Frama

Frama är ett danskt designmärke som utvecklar allt från möbler och tyger till böcker och parfymer. Deras ambition är att skapa föremål som inspirerar sinnena och bidrar till en mer medveten livsstil. Därför fokuserar de alltid på simpla, geometriska former, naturliga material och okompromissbar kvalitet. Frama är baserade i Köpenhamn och lanserade sin första kollektion år 2011.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft