Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barpall Just - på medar

Barpallen Just kommer med sits i faner och ett smäckert underrede i stål eller krom utrustat med bekväma fotstöd. Pallen finns i två olika höjder för att passa till köksbänk eller barbord. 

 • Stabila fotstöd på två sidor.
 • Bekväm sits med lätt böjda kanter.
 • Låter dig sitta från två håll.
 • Levereras monterad.
3 000,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Svart/Ask
Svart/Svart
Svart/Ask
Krom/Ek
Svart/Krom
65 cm
65 cm
75 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Barpallen Just kommer med sits i faner och ett smäckert underrede i stål eller krom utrustat med bekväma fotstöd. Pallen finns i två olika höjder för att passa till köksbänk eller barbord. 

 • Stabila fotstöd på två sidor.
 • Bekväm sits med lätt böjda kanter.
 • Låter dig sitta från två håll.
 • Levereras monterad.

Sitt bekvämt åt två håll

Just har en smidig design utan tydlig fram-och baksida, där sits och underrede har samma utformning åt båda hållen. Detta gör att du kan sätta dig på pallen från bägge håll utan att behöva vrida på den för att sitta bekvämt.

 Finns med två olika höjder

Denna barpall går att få med en höjd på 65 alternativt 75 centimeter. Pallen på 65 centimeter passar utmärkt vid köksöar och köksbänkar, medan pallen på 75 centimeter fungerar utmärkt ihop med vanliga barbord.

Produktdetaljer

Artikelnummer 602555
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 65 / 75 cm
Längd 46,5 / 47,5 cm
Djup 40 / 44 cm
Sitthöjd 65 / 75 cm
Vikt 6,3 / 6,6 kg
Material Ek- / askfaner, pulverlackerat stål / krom
Formgivare Iskos-Berlin
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft