Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Studio - 65 cm, stapelbar

Studio är en stapelbar barstol med lågt ryggstöd, säte i formgjuten faner samt smäcker ram i stål. Sitthöjden på 65 centimeter passar utmärkt ihop med köksbänkar och låga barbord. 

 • Rundad frontkant för hög komfort.
 • Lågt, stödjande ryggstöd.
 • Tålig stålram utrustad med fotstöd.
 • Går att stapla för smidig förvaring (max 14 st).
3 570,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Brun
Svart
Grön
Ljusgrå
Brun
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Studio är en stapelbar barstol med lågt ryggstöd, säte i formgjuten faner samt smäcker ram i stål. Sitthöjden på 65 centimeter passar utmärkt ihop med köksbänkar och låga barbord. 

 • Rundad frontkant för hög komfort.
 • Lågt, stödjande ryggstöd.
 • Tålig stålram utrustad med fotstöd.
 • Går att stapla för smidig förvaring (max 14 st).

Rundad frontkant för hög komfort

Sätets frontkant har en mjuk rundning som gör att kanten inte skär in i lår eller knäveck. Detta gör att du sitter med hög komfort och god cirkulation i benen. 

Stödjande ryggstöd och tåligt fotstöd

Sätet har även ett lågt ryggstöd som gör att du sitter tryggt och bekvämt på stolen. Det tåliga fotstödet på stolens ram gör dessutom att du slipper dingla med benen, vilket är trevligt när du ska sitta en lite längre stund. 

Stapelbar för smidig förvaring

Studio har en smidig utformning som låter dig stapla upp till 14 stolar på varandra. Tack vare detta är Studio lätt att förvara och passar väldigt bra i lokaler med stort behov av flexibilitet.

Luftig barstol med modern känsla

Studio kommer i en luftig design med ram i svart, pulverlackerat stål. Ihop med den målade sitsen i ekfaner får barstolen en modern känsla med starka drag av fransk industriell design. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft