Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Studio - 65 cm, stapelbar

Studio är en stapelbar barstol med lågt ryggstöd, säte i formgjuten faner samt smäcker ram i stål. Sitthöjden på 65 centimeter passar utmärkt ihop med köksbänkar och låga barbord. 

 • Rundad frontkant för hög komfort.
 • Lågt, stödjande ryggstöd.
 • Tålig stålram utrustad med fotstöd.
 • Går att stapla för smidig förvaring (max 14 st).
3 275,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Brun
Svart
Grön
Ljusgrå
Brun
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Studio är en stapelbar barstol med lågt ryggstöd, säte i formgjuten faner samt smäcker ram i stål. Sitthöjden på 65 centimeter passar utmärkt ihop med köksbänkar och låga barbord. 

 • Rundad frontkant för hög komfort.
 • Lågt, stödjande ryggstöd.
 • Tålig stålram utrustad med fotstöd.
 • Går att stapla för smidig förvaring (max 14 st).

Rundad frontkant för hög komfort

Sätets frontkant har en mjuk rundning som gör att kanten inte skär in i lår eller knäveck. Detta gör att du sitter med hög komfort och god cirkulation i benen. 

Stödjande ryggstöd och tåligt fotstöd

Sätet har även ett lågt ryggstöd som gör att du sitter tryggt och bekvämt på stolen. Det tåliga fotstödet på stolens ram gör dessutom att du slipper dingla med benen, vilket är trevligt när du ska sitta en lite längre stund. 

Stapelbar för smidig förvaring

Studio har en smidig utformning som låter dig stapla upp till 14 stolar på varandra. Tack vare detta är Studio lätt att förvara och passar väldigt bra i lokaler med stort behov av flexibilitet.

Luftig barstol med modern känsla

Studio kommer i en luftig design med ram i svart, pulverlackerat stål. Ihop med den målade sitsen i ekfaner får barstolen en modern känsla med starka drag av fransk industriell design. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 601793
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 80 cm
Längd 48 cm
Djup 47 cm
Sitthöjd 65 cm
Material Ekfaner, pulverlackerat stål
Formgivare Simon Legald
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft