Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Studio - Helklädd sits

Studio är en smäcker barstol med pulverlackerad ram i stål och helklädd sits med lågt ryggstöd. Sitsen är även stoppad med PU-skum vilket låter dig sitta bekvämt under långa middagar och möten. 

 • Rundad frontkant för hög komfort.
 • Lågt, stödjande ryggstöd.
 • Behagligt PU-skum.
 • Slitstark tygklädsel (75% bomull, 25% flax).
 • Tålig stålram utrustad med fotstöd.
5 715,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Main Line Flax - Lambeth MLF08
Main Line Flax - Lambeth MLF08
Main Line Flax - Monument MLF09
Main Line Flax - Temple MLF16
Main Line Flax - Upminster MLF20
Main Line Flax - Bayswater MLF24
Main Line Flax - Camden MLF26
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Edgware MLF28
65 cm
65 cm
75 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Studio är en smäcker barstol med pulverlackerad ram i stål och helklädd sits med lågt ryggstöd. Sitsen är även stoppad med PU-skum vilket låter dig sitta bekvämt under långa middagar och möten. 

 • Rundad frontkant för hög komfort.
 • Lågt, stödjande ryggstöd.
 • Behagligt PU-skum.
 • Slitstark tygklädsel (75% bomull, 25% flax).
 • Tålig stålram utrustad med fotstöd.

Rundad frontkant för hög komfort

Sätets frontkant har en mjuk rundning som gör att kanten inte skär in i lår eller knäveck. Detta gör att du sitter med hög komfort och god cirkulation i benen.

Stödjande ryggstöd och tåligt fotstöd

Sätet har även ett lågt ryggstöd som gör att du sitter tryggt och bekvämt på stolen. Det tåliga fotstödet på stolens ram gör dessutom att du slipper dingla med benen, vilket är trevligt när du ska sitta en lite längre stund.

Luftig barstol med modern känsla

Studio kommer i en luftig design med ram i svart, pulverlackerat stål. Ihop med den helklädda sitsen får barstolen en modern känsla med starka drag av fransk industriell design.

Finns i två höjder

Barstolen finns med två sitthöjder; 65 samt 75 centimeter. Sitthöjden på 65 centimeter passar utmärkt ihop med köksbänkar och låga barbord medan sitthöjden på 75 centimeter passar bra ihop med vanliga barbord.

Obs! Stolen går att stapla. Detta rekommenderas dock ej då stolens vikt kan orsaka märken i tygklädseln.

Tyger

Tyg

Upminster MLF20

Tyg

Bank MLF23

Tyg

Camden MLF26

Tyg

Temple MLF16

Tyg

Lambeth MLF08

Tyg

Monument MLF09

Tyg

Bayswater MLF24

Tyg

Edgware MLF28

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft