info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Earth, Coffee Edition - Återvunnet material

Barstolen Earth Coffee Edition har sits och rygg tillverkade av återvunna insulinpennor och skal från kaffebönor. En miljövänlig barstol med ett rustikt utseende som passar extra bra i moderna miljöer.

 • Hållbart tillverkad.
 • Bekvämt, omfamnande ryggstöd. 
 • Sits och rygg i återvunnet material.
 • Stabil stålram med fotstöd.
6 150,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 3-4 veckor
74 cm
74 cm
69 cm
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Barstolen Earth Coffee Edition har sits och rygg tillverkade av återvunna insulinpennor och skal från kaffebönor. En miljövänlig barstol med ett rustikt utseende som passar extra bra i moderna miljöer.

 • Hållbart tillverkad.
 • Bekvämt, omfamnande ryggstöd. 
 • Sits och rygg i återvunnet material.
 • Stabil stålram med fotstöd.

I återvunnen plast och skal från kaffebönor

Earth Coffee Edition är en miljövänlig barstol framtagen av Mater i samarbete med kaffeproducenten BKI och det medicintekniska bolaget Novo Nordisk. Med en blandning av överbliven plast från Novo Nordisk produktion av insulinpennor och skal från BKI:s kaffebönor, består både sits och ryggstöd helt av återvunna material.

Rundat ryggstöd och bekvämt fotstöd

Earth har ett smalt ryggstöd med rundad form som omfamnar kroppen på ett behagligt sätt. Den stabila stålramen kommer även utrustad med ett fotstöd som säkerställer att du sitter bekvämt med fötterna. 

Ett hållbart val 

Tack vare sitsen och ryggstödet i återvunna material är Earth ett hållbart alternativ för baren, matsalen eller hemmet. Det rustika utseendet smälter vackert in i alla industriella miljöer, medan det ger en trevlig brytning i ljusa, moderna lokaler.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft