Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barstol Shell

Shell är en stilig barstol, med smäckert underrede i grålackerad ek och ett bekvämt stoppat säte klätt i äkta läder. Stolen kommer i två höjder och bidrar med en klassisk och exklusiv touch i alla inredningar.

 • Klädd i lädret Ultra från Sørensen.
 • Mjukt och bekvämt stoppat säte.
 • Högt ryggstöd samt fotstöd för komfort.
 • Ben i trä från ansvarsfulla skogsbruk.
 • Tidlös och exklusiv design.
13 750,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sirka Grey / Brandy Leather
Sirka Grey / Cognac Leather
Sirka Grey / Black Leather
Sirka Grey / Brandy Leather
75 cm
72 cm
75 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Shell är en stilig barstol, med smäckert underrede i grålackerad ek och ett bekvämt stoppat säte klätt i äkta läder. Stolen kommer i två höjder och bidrar med en klassisk och exklusiv touch i alla inredningar.

 • Klädd i lädret Ultra från Sørensen.
 • Mjukt och bekvämt stoppat säte.
 • Högt ryggstöd samt fotstöd för komfort.
 • Ben i trä från ansvarsfulla skogsbruk.
 • Tidlös och exklusiv design.

Stilren barstol för alla rum

Shell är en stilren barstol, där det stoppade sätet, det höga ryggstödet samt fotstödet bidrar med hög komfort som alltid låter dig sitta bekvämt i stolen. Tack vare sin klädsel i tåligt läder går stolen bra att använda i såväl privata som offentliga miljöer.

Kommer i två höjder

Shell går att få i två höjder - 72 cm och 77 cm. Den lägre höjden passar perfekt till lägre barbord och köksdiskar av standardhöjd, medan den högre passar utmärkt ihop med höga barbord.

Klädd i tåligt läder

Stolen är klädd i det högkvalitativa lädret Ultra från Sørensen, och går att få i tre sobra nyanser. Det är ett mycket tåligt läder med ett starkt ytskydd, vilket gör att stolen kommer att behålla sin vackra finish över tid.

Trä från ansvarsfulla skogsbruk

Shell kommer med ett smäckert underrede bestående av FSC-certifierat massivt ekträ, vilket innebär att träet kommer från ansvarsfulla skogsbruk som tar hänsyn till sociala och miljömässiga aspekter genom hela processen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft