Barstol High Stool

Stilig pall som finns i två olika höjder, vilket gör den lämplig för både barbord och köksbord. High Stool består av FSC-certifierat ek- eller bokträ och kommer med en klädd sits i äkta läder.

 • Sits i äkta läder.
 • Trä från ansvarsfulla skogsbruk. 
7 800,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Black Stained Beech
Sirka Grey Stained Oak
Black Stained Beech
Natural Soaped Oak
Dark Stained Oak
69 cm
69 cm
74 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Stilig pall som finns i två olika höjder, vilket gör den lämplig för både barbord och köksbord. High Stool består av FSC-certifierat ek- eller bokträ och kommer med en klädd sits i äkta läder.

 • Sits i äkta läder.
 • Trä från ansvarsfulla skogsbruk. 

För både köksbord och barbord

High Stool finns i två olika höjder, 69 och 74 centimeter, vilket gör att den går att använda i både köks- och barmiljö. Ska du använda pallen vid ett köksbord rekommenderar vi en höjd på 69 centimeter, och för barbord en höjd på 74 centimeter. 

Trä från ansvarsfulla skogsbruk

Pallen består av FSC-certifierat, massivt ek- eller bokträ. Detta innebär att träet kommer från ansvarsfulla skogsbruk som tar hänsyn till sociala och miljömässiga aspekter genom hela processen.  

Produktdetaljer

Artikelnummer 01014
Varumärke Mater
Bredd 45 cm
Höjd 69 / 74 cm
Djup 36 cm
Formgivare Space Copenhagen | DK
Mater

Mater grundades år 2006 i Köpenhamn av Henrik Marstrand. De skapar exklusiva lampor och möbler genom arbetsmetoder som tar hänsyn till naturen, människorna och det traditionella hantverket. Namnet Mater betyder Moder på latin och är en påminnelse om varumärkets strävan att alltid arbeta för att minska påfrestningarna på moder natur. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser