Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Taklampa NR2

 • På rea!

Taklampan NR2 är ett vackert utformat nät som lyser upp och blänker när den tänds. Lampan passar lika bra i hemmiljö som på kontoret, kaféet, hotellet eller andra offentliga miljöer.

 • Tillverkad i fiberglas.
 • Ger ett behagligt ljus i alla riktningar.
 • Kommer med en 4 meter lång kabel.
 • Dimbar.
11 675,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Taklampan NR2 är ett vackert utformat nät som lyser upp och blänker när den tänds. Lampan passar lika bra i hemmiljö som på kontoret, kaféet, hotellet eller andra offentliga miljöer.

 • Tillverkad i fiberglas.
 • Ger ett behagligt ljus i alla riktningar.
 • Kommer med en 4 meter lång kabel.
 • Dimbar.

Mjuk form i glasfiber

Lampan NR2 har en vacker, mjuk form som skapas genom ett finmaskigt nät av glasfiber. Ljuset sprids behagligt i alla riktningar tack vare en inbyggd LED-lampa som är dimbar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 8718282308975
Varumärke Moooi
Höjd 40
Diameter 55 cm
Material ABS-plast, Fiberglas
Ljuskälla Ja
Ljuskälla ingår Ja
Färg Vit
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Bertjan Pot
Moooi

Moooi grundades år 2001 av Marcel Wanders och Caspers Vissers med ambitionen att bygga upp ett legendariskt varumärke. Deras sortiment präglas av att vara överraskande, eklektiskt, originellt, sofistikerat och rebelliskt. Deras accessoarer, möbler och lampor ger rummet personlighet och ger en kreativ touch. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft