Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Taccia Small Svart
Taccia Small Svart

Bordslampa Taccia Small

 • -2 750,00 kr

Taccia Small är en elegant bordslampa från 1962, vars former påminner om en klassisk strålkastare. En tidlös lampa som passar lika bra på det stiliga kontoret som i det moderna hemmet.

 • Integrerad LED-lampa med varmvitt ljus.
 • Ger ett mjukt, allmänt sken.
 • Riktbar skärm i klarglas.
 • Skålformad reflektor i aluminium.
 • Med steglös dimring (10 - 100%).
 • Sladd (190 cm) utrustad med dimmer medföljer.
7 875,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 625,00 kr /
Spara 2 750,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Svart
Svart
Silver
Brons
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Taccia Small är en elegant bordslampa från 1962, vars former påminner om en klassisk strålkastare. En tidlös lampa som passar lika bra på det stiliga kontoret som i det moderna hemmet.

 • Integrerad LED-lampa med varmvitt ljus.
 • Ger ett mjukt, allmänt sken.
 • Riktbar skärm i klarglas.
 • Skålformad reflektor i aluminium.
 • Med steglös dimring (10 - 100%).
 • Sladd (190 cm) utrustad med dimmer medföljer.

Integrerad LED-belysning

Taccia Small kommer med en integrerad LED-belysning i foten som sprider ett varmvitt sken genom den klara glaskupa. Ljuset reflekteras även mot den skålformade reflektor som täcker kupans öppning, vilket ger en snygg ljuseffekt.

Ger ett mjukt, allmänt sken

Tack vare den varmvita belysningen och den klara glaskupan, sprider lampan ett mjukt, indirekt sken. Detta gör att lampan passar utmärkt för att skapa en allmän belysning i rummet, exempelvis på ett sidobord eller i en rymlig hylla. 

Går att dimra steglöst

Lampan kommer med en sladd på 190 centimeter som är utrustad med dimmer. Dimmern låter dig justera ljusstyrkan steglöst från 10 till 100 procent, vilket gör det enkelt att förändra atmosfären i rummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer F6604030
Varumärke Flos
Höjd 48,5 cm
Diameter 37,3 cm
Vikt 4,5 kg
Material ABS-plast, aluminium, glas, polykarbonat
Ljuskälla Integrerad LED
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Achille Castiglioni
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft