Bordslampa Carrie LED Lamp - Portabel

Carrie är en portabel lampa som är både vacker och lätt att bära med sig tack vare det smidiga handtaget. Carrie kan följa med ut och passar därför lika bra på balkongen som på sängbordet.

 • Dimbar i 3 steg.
 • Laddas via USB.
 • Smidig och portabel med avtagbart handtag.
 • Tål utomhusbruk.
 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Lystid på 10 h vid fulladdat batteri. 
1 775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Vit
Mässing
Mörkröd
Oliv
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Carrie är en portabel lampa som är både vacker och lätt att bära med sig tack vare det smidiga handtaget. Carrie kan följa med ut och passar därför lika bra på balkongen som på sängbordet.

 • Dimbar i 3 steg.
 • Laddas via USB.
 • Smidig och portabel med avtagbart handtag.
 • Tål utomhusbruk.
 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Lystid på 10 h vid fulladdat batteri. 

Dimbar LED-belysning med varmvitt ljus

Carrie kommer med en integrerad LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en uppskattad livslängd på 25 000 timmar. Lampans sken går att dimra i tre steg och låter dig därmed anpassa ljusstyrkan efter önskad atmosfär och stämning. 

Uppladdningsbar och portabel

Tack vare sitt uppladdningsbara batteri är Carrie en sladdfri bordslampa som du lätt bär med dig dit du vill. Med fulladdat batteri har Carrie en lystid på cirka 10 timmar, vilket räcker gott och väl för en mysig middag ute i trädgården.

Stilren design i stål och opalglas

Carrie har en stilren design där basen och det avtagbara handtaget består av mässingspläterat eller pulverlackerat stål, och ljuskupan av vackert opalglas. Opalglaset mjukar upp lampans sken och låter ljuset sprida sig åt alla håll, vilket ger en vacker allmänbelysning. 

Obs! För att bibehålla batteriets optimala kapacitet bör lampan alltid vara avslagen under laddning. USB-laddare medföljer!

Produktdetaljer

Artikelnummer 4863539
Varumärke Menu
Höjd 24,5 cm
Diameter 13,5 cm
Material Opalglas, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
USB-laddning Ja
Färg Guld
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Norm Architects
Menu

Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft