TOPSELLER
Cobra Table Lamp White
Cobra Table Lamp White

Cobra Table Lamp

  • På rea!

Cobra är en bordslampa designad av Elio Martinelli som passar fint på skrivbordet eller sidobordet. Lampan består av två delar där skärmen kan roteras och på så sätt skapa ett annat uttryck och ljus. 

  • Två sammanfogade delar - bas och skärm.
  • Kan roteras 360°.
  • Tillhörande svart kabel.
8 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
Vit
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Cobra är en bordslampa designad av Elio Martinelli som passar fint på skrivbordet eller sidobordet. Lampan består av två delar där skärmen kan roteras och på så sätt skapa ett annat uttryck och ljus. 

  • Två sammanfogade delar - bas och skärm.
  • Kan roteras 360°.
  • Tillhörande svart kabel.

En lampa med olika uttryck

Cobra är en lampa som kan ändra uttryck helt beroende på hur man väljer att rotera bas och skärm. Det gör den till en dynamisk lampa som kan ändra både form och hur ljuset faller.

Produktdetaljer

Artikelnummer 629
Varumärke Martinelli Luce
Höjd 40 cm
Diameter 40 cm
Material Aluminium, Harts, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Elio Martinelli
Martinelli Luce

Italienska Martinelli Luce har designat och tillverkat lampor i över sju decennier. De kombinerar avancerad teknik med ett experimentellt tillvägagångssätt, för att skapa innovativa produkter. Som inspiration utgår de ofta från naturen eller geometriska former, vilket ger upphov till vackra, familjära lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft