Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Bowl

Bordslampan Bowl kommer med en vacker botten i koppar eller stål, samt en skärm med mjuka former i tonat glas. Bowl sprider ett behagligt sken som passar lika bra i sovrummet som i hallen. 

 • Tonat glas ger ett behagligt sken.
 • Svart nylonsladd på 1,8 m medföljer.
 • Går att dimra.
2 775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Rostfritt stål
Rostfritt stål
Rå koppar
Oxiderad koppar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bordslampan Bowl kommer med en vacker botten i koppar eller stål, samt en skärm med mjuka former i tonat glas. Bowl sprider ett behagligt sken som passar lika bra i sovrummet som i hallen. 

 • Tonat glas ger ett behagligt sken.
 • Svart nylonsladd på 1,8 m medföljer.
 • Går att dimra.

Stabil lampa med elegant uttryck

Bowl är en skålformad bordslampa vars robusta bas i koppar eller stål gör att den står tryggt och stabilt på bordet. Det rök-/grönfärgade glaset bidrar till lampans eleganta uttryck och ger den även ett stämningsfullt, lockande sken. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 20512
Varumärke New Works
Höjd 30 cm
Diameter 25 cm
Vikt 4,4 kg
Material Glas, Koppar
Sockel E27
Max watt 60W / LED max 11W
IP-klass IP20
Sladdlängd 1,8 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Knut Bendik Humlevik
New Works

New Works presenterar en samling i korsningen mellan gammalt och nytt. Ljust och mörkt. Design och konst. Vårt arbete hyllar den starka skandinaviska historien om hantverk och materialitet, samtidigt som vi utmanar samtida former. Vi samarbetar med en internationell grupp av kända designers och konstnärer, som visar en matchande fascination med skulpturella former och ärliga material. Dessa samarbetsåtgärder förmedlar vår kärlek till det sensuella och det djärva.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft