Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
AOY
AOY

Bordslampa Aoy

Aoy är en smakfull bordslampa som består av en cylinderformad skärm i klart glas och en inre skärm i opalglas. Den vackra lampan ser ut att sväva i luften och sprider ett varmt, mjukt sken omkring sig. 

 • Sprider ljus åt alla håll.
 • Inre skärm i opalglas ger mjukt sken. 
 • Innehåller inga metalldelar. 
 • Sladd på 2,35 m medföljer (med strömbrytare).

29 275,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Aoy är en smakfull bordslampa som består av en cylinderformad skärm i klart glas och en inre skärm i opalglas. Den vackra lampan ser ut att sväva i luften och sprider ett varmt, mjukt sken omkring sig. 

 • Sprider ljus åt alla håll.
 • Inre skärm i opalglas ger mjukt sken. 
 • Innehåller inga metalldelar. 
 • Sladd på 2,35 m medföljer (med strömbrytare).

Spridd belysning som svävar i luften

Aoy är en stor och stilfull bordslampa som ger spridd belysning i alla riktningar. Tack vare lampstommen i klarglas ser den vita kupan ut att sväva fritt i luften när lampan tänds i ett nedsläckt rum.

Vit kupa ger mjukt sken

Den inre vita kupan mjukar upp lampans ljus, vilket resulterar i ett behagligt och bländfritt sken. Aoy är därför trevlig att ställa på ett stort matbord för att skapa mysig stämning, eller på ett sidobord som bakgrundsbelysning. 

Med två ljuskällor

Lampan ska användas med två ljuskällor; en som är riktad uppåt och en som är riktad nedåt. Observera att ljuskällor inte medföljer!

Produktdetaljer

Artikelnummer F0200071
Varumärke Flos
Höjd 60 cm
Diameter 30 cm
Material Glas
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Transparent
Formgivare Achille Castiglioni
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft