TOPSELLER

Bordslampa Minipipistrello

  • På rea!

Bordslampa Minipipistrello är den minsta varianten av den moderna klassikern Pipistrello. Lampans design fångar direkt betraktarens uppmärksamhet och gör den till en fin inredningsdetalj i rummet.

  • Lampa med unik design som sprider vackert ljus.
  • Finns som batteridriven eller med sladd.
7 650,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
Med sladd
Batteridriven
Med sladd
Dark Brown
Agave Green
Brass
Dark Brown
Purple Red
Titanium
White
Golden
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bordslampa Minipipistrello är den minsta varianten av den moderna klassikern Pipistrello. Lampans design fångar direkt betraktarens uppmärksamhet och gör den till en fin inredningsdetalj i rummet.

  • Lampa med unik design som sprider vackert ljus.
  • Finns som batteridriven eller med sladd.

Unik design med olika val

Minipipistrello är en bordslampa som sticker ut och ger rummet en inredningsdetalj som lätt drar blickarna till sig. Lampan är dimbar för att lätt kunna justera ljuset utefter önskemål, och går att välja antingen som sladdlöst batteridriven eller med sladd.

Produktdetaljer

Artikelnummer 620/J/DIM/MA
Varumärke Martinelli Luce
Höjd 35 cm
Diameter 27 cm
Material Metakrylat, Rostfritt stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Gae Aulenti
Martinelli Luce

Italienska Martinelli Luce har designat och tillverkat lampor i över sju decennier. De kombinerar avancerad teknik med ett experimentellt tillvägagångssätt, för att skapa innovativa produkter. Som inspiration utgår de ofta från naturen eller geometriska former, vilket ger upphov till vackra, familjära lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft