Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Bordslampa Elmetto

 • På rea!

Elmetto är en bordslampa designad av Elio Martinelli beståendes av konformad bas och en skärm som lätt går att vinkla. En lampa som passar utmärkt på sidobordet i vardagsrummet eller loungen.

 • Vinkelbar skärm.
 • Kan ge direkt eller mer dämpat ljus.
 • Kommer i flera olika färger - alla med vitlackerad insida.
2 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
White
White
Black
Blue
Golden
Green
Orange
Ruby Red
Yellow
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Elmetto är en bordslampa designad av Elio Martinelli beståendes av konformad bas och en skärm som lätt går att vinkla. En lampa som passar utmärkt på sidobordet i vardagsrummet eller loungen.

 • Vinkelbar skärm.
 • Kan ge direkt eller mer dämpat ljus.
 • Kommer i flera olika färger - alla med vitlackerad insida.

Justerbart ljus och vackra färger

Bordslampa Elmetto sprider en känsla av lekfullhet till sin omgivning, samtidigt som den ger ett fint ljus som lätt kan justeras med hjälp av den vinkelbara skärmen. Den finns bland annat i färgsprakande gult och orange, men även i mer neutrala färger. 

Produktdetaljer

Varumärke Martinelli Luce
Höjd 28 cm
Diameter 22 cm
Material Aluminium
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Elio Martinelli
Martinelli Luce

Italienska Martinelli Luce har designat och tillverkat lampor i över sju decennier. De kombinerar avancerad teknik med ett experimentellt tillvägagångssätt, för att skapa innovativa produkter. Som inspiration utgår de ofta från naturen eller geometriska former, vilket ger upphov till vackra, familjära lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft