Bordslampa Akari 9A

Bordslampan Akari 9A tillverkas för hand i japanskt washipapper, som bidrar till lampans mjuka, varmvita sken. Med sin snygga skulpturala design blir lampan en självklar inredningsdetalj i alla rum.


 • Ger ett varmvitt sken.
 • Tillverkad för hand.
 • Smäcker skulptural design.
 • Sladd på 1,3 m medföljer.
6 890,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Bordslampan Akari 9A tillverkas för hand i japanskt washipapper, som bidrar till lampans mjuka, varmvita sken. Med sin snygga skulpturala design blir lampan en självklar inredningsdetalj i alla rum.


 • Ger ett varmvitt sken.
 • Tillverkad för hand.
 • Smäcker skulptural design.
 • Sladd på 1,3 m medföljer.

Tillverkad för hand

Lampserien Akari Light Sculptures består av över 100 olika armaturer, som samtliga tillverkas för hand enligt klassisk japansk tradition. Varje lampa kommer med en invändig struktur av ståltråd och bambu som skulpteras till rätt form, för att sedan varsamt kläs i det lätta washipappret.

I naturliga material

Akari 9A kommer med en lampskärm tillverkad av japanskt washipapper, ett naturligt material som framställs från mullbärsträdets bark, och har rundade lister i bambu både upp- och nedtill. Det ger lampan ett autentiskt naturligt uttryck som mjukar upp vilket rum som helst.

Ger ett mjukt sken

Glödlampans ljus filtreras på ett elegant sätt genom det skira washipappret, vilket bidrar till känslan av ett varmt och naturligt sken som kan liknas vid det solen sprider. Tack vare detta fyller lampan upp rummet med härligt ljus även när det är som mörkast ute.

Produktdetaljer

Artikelnummer 20164901
Varumärke Vitra
Höjd 62 cm
Bredd 44 cm
Djup 44 cm
Material Washipapper, stål, bambu
Sockel E27
Sladdlängd 1,3 m
Dimbar Nej
Ljustemperatur Varmvit 2700K
Formgivare Isamu Noguchi

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft