info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 1 000,00 kr
CYBER WEEK
HAY

Bordslampa Pao Glass Table

 • På rea!
 • -1 000,00 kr

Pao är en vacker bordslampa tillverkad i vitt munblåst opalglas. Med sin enkla och enhetliga design är Pao en harmonisk lampa, som sprider ett trevligt sken omkring sig och skapar en mysig atmosfär.

 • Tillverkad i munblåst opalglas.
 • Med integrerad LED-ljuskälla.
 • Elegant, avskalad design.
3 675,00 kr
4 675,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pao är en vacker bordslampa tillverkad i vitt munblåst opalglas. Med sin enkla och enhetliga design är Pao en harmonisk lampa, som sprider ett trevligt sken omkring sig och skapar en mysig atmosfär.

 • Tillverkad i munblåst opalglas.
 • Med integrerad LED-ljuskälla.
 • Elegant, avskalad design.

Med integrerad LED-ljuskälla

Pao kommer med en integrerad LED-ljuskälla, som är elegant dold inuti konstruktionen och ger lampan sin rena och obrutna identitet. När lampan är tänd sprids ett mysigt, jämt sken omkring hela lampan, och skapar illusionen av att lampan glöder.

Inspirerad av mongolisk kultur

Pao har fått sitt namn och sin bulliga form efter det traditionella mongoliska Pao-tältet. I sin design av lampan har formgivaren Naoto Fukasawa strävat efter att fånga den värme och glöd som ett upptänt Pao-tält ger ifrån sig nattetid.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft