Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-23%

Bordslampa Panthella Portable Metal

 • -655,00 kr

Panthella Portabel är en smidig, bärbar lampa som du enkelt flyttar från rum till rum eller tar med ut på balkongen en sen sommarkväll. Lampan kommer med integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt nedåtriktat ljus.

 • Laddas via USB (kabel på 1,5 m medföljer).
 • Går att dimra stegvis.
 • Ger ett varmvitt, nedåtriktat ljus.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kommer med uppladdningsbart batteri.
2 095,00 kr
2 750,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Vit
Svart
Orange
Ljusrosa
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Panthella Portabel är en smidig, bärbar lampa som du enkelt flyttar från rum till rum eller tar med ut på balkongen en sen sommarkväll. Lampan kommer med integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt nedåtriktat ljus.

 • Laddas via USB (kabel på 1,5 m medföljer).
 • Går att dimra stegvis.
 • Ger ett varmvitt, nedåtriktat ljus.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kommer med uppladdningsbart batteri.

Ikonisk lampa med vackert ljus

Bordslampan Panthella Portable är en vacker inredningsdetalj samtidigt som den ger ett behagligt ljus när den tänds. Lampan kommer med LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken som reflekteras nedåt. 

Går att dimra stegvis

Lampan är utrustad med en dimmer som låter dig reglera ljusstyrkan i tre nivåer - 25%, 50% och 100%. På detta sätt kan du enkelt justera ljuset från mjuk mysbelysning till maximal styrka.

Laddas via USB

Panthella Portable laddas via USB och har en lystid på cirka fem timmar när ljusstyrkan är på 25 procent. Tack vare sitt uppladdningsbara batteri är Panthella en sladdlös lampa som är lätt att flytta runt efter behov. 

Obs! Panthella Portable levereras med USB-sladd utan adapter. För att lampan ska ladda ordentligt behöver du en adapter med 1,5Amp.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5744168326
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 23 cm
Bredd 16 cm
Längd 16 cm
Vikt 0,5 kg
Material Metall
Ljuskälla Integrerad LED 2,5W
IP-klass IP23
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700 K
Lumen 230 lm
Formgivare Verner Panton

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft