Bordslampa Miss K

Miss K är en vacker bordslampa från italienska Flos, som finns i flera moderna utföranden. Lampans sken går att dimra med hjälp av medföljande dimmer, vilket gör Miss K perfekt för alla miljöer. 

 • Skärm som ger spridd belysning. 
 • Inre opal kupa som mjukar upp ljuset.
 • Bred, stabil bas i formsprutad PMMA.
 • Sladd med strömbrytare och dimmer medföljer. 

3 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Rökfärgad
Svart
Transparent
Silver
Tygbeklädd
Rökfärgad
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Miss K är en vacker bordslampa från italienska Flos, som finns i flera moderna utföranden. Lampans sken går att dimra med hjälp av medföljande dimmer, vilket gör Miss K perfekt för alla miljöer. 

 • Skärm som ger spridd belysning. 
 • Inre opal kupa som mjukar upp ljuset.
 • Bred, stabil bas i formsprutad PMMA.
 • Sladd med strömbrytare och dimmer medföljer. 

Ger ett spritt sken

Miss K finns att välja med en yttre skärm i tyg samt i transparent eller lackat polykarbonat. Oavsett vilken skärm du väljer ger lampan ett spritt sken i alla riktningar då en del av lampans ljus tillåts sprida sig genom skärmen.

Opal innerkupa mjukar upp ljuset

Bordslampan kommer med en inre kupa i vitt opalglas som mjukar upp lampans sken. Tack vare detta ger Miss K ifrån sig ett väldigt behagligt ljus som inte bländar känsliga ögon. 

Går att dimra

Miss K kommer med sladd utrustad med strömbrytare och dimmer. Detta gör att du alltid kan justera lampans ljus efter dina egna önskningar och behov.

Miss K bordslampa Flos

Produktdetaljer

Artikelnummer F6255031
Varumärke Flos
Dimmer Inkluderad
Höjd 43,2 cm
Diameter 23,6 cm
Vikt 1,2 kg
Material Polykarbonat, akrylplast, tyg
Sockel E27
Max watt 70 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Stickpropp Ja
Formgivare Philippe Starck
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft