Copycat bordslampa
Copycat bordslampa

Bordslampa Copycat

Copycat från Flos är en serie exklusiva bordslampor formgivna av Michael Anastassiades. Den inbyggda LED-lampan avger ett stämningsfullt och mjukt ljus och döljs snyggt i den lilla globen. 

  • Går att dimra.
  • Stabil konstruktion på 3,6 kg. 
  • Kommer i flera exklusiva utföranden.
6 900,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Aluminium
Svart
Aluminium
Guld
Koppar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Copycat från Flos är en serie exklusiva bordslampor formgivna av Michael Anastassiades. Den inbyggda LED-lampan avger ett stämningsfullt och mjukt ljus och döljs snyggt i den lilla globen. 

  • Går att dimra.
  • Stabil konstruktion på 3,6 kg. 
  • Kommer i flera exklusiva utföranden.

Ger ljus åt alla håll

Med Copycat får du en stilren bordslampa med globformad skärm som sprider ljuset åt alla håll. Det vita opalglaset mjukar upp lampans sken vilket ger en trevlig effekt. 

För hemmet eller loungen

Den vackra designen och det behagliga ljuset gör att Copycat passar lika bra i den stilfulla loungen som i det moderna hemmet. Ställ Copycat på ett sidobord för att lysa upp ett mörkt hörn, eller i ett fönster som dekorativ belysning.

Går att dimra

Copycat kommer med en inbyggd LED-lampa som går att dimra steglöst från 100 till 10 procent. Dimmern sitter på lampans sladd och fungerar även som strömbrytare. 

Produktdetaljer

Artikelnummer F1952050
Varumärke Flos
Höjd 298,5 mm
Diameter 300 mm
Max watt 16 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Stickpropp Ja
Formgivare Michael Anastassiades

Nerladdning

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft