info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Populär

Snoopy bordslampa - Flos

 • På rea!
 • Ny

Snoopy är en stilig bordslampa designad 1967, som fått sin karakteristiska form efter seriefiguren Snobben. Snoopy har en bred skärm i metall som ger ett nedåtriktat ljus, och en vacker fot i marmor.

 • Ger ett nedåtriktat ljus.
 • Steglös dimring med touch-dimmer på fot.
 • Elegant och tidlös design.
10 275,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Svart
Grön
Orange
Utan ljuskälla
Inklusive ljuskälla
Utan ljuskälla
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Snoopy är en stilig bordslampa designad 1967, som fått sin karakteristiska form efter seriefiguren Snobben. Snoopy har en bred skärm i metall som ger ett nedåtriktat ljus, och en vacker fot i marmor.

 • Ger ett nedåtriktat ljus.
 • Steglös dimring med touch-dimmer på fot.
 • Elegant och tidlös design.

En modern klassiker

Denna lekfulla bordslampa har sedan sin formgivning 1967 blivit en modern klassiker. Med sina eleganta former i metall och marmor är Snoopy en lampa som uppskattas lika mycket i hemmet som i loungen eller på kontoret.

Ger ett nedåtriktat ljus

Snoopy har en bred skärm som riktar ljuset direkt nedåt där den effektivt lyser upp ytan som den står på. Detta gör att Snoopy fungerar utmärkt på sängbordet i sovrummet eller som läslampa i vardagsrummet. 

Med eller utan ljuskälla

Du väljer själv om du vill köpa din bordslampa med eller utan ljuskälla (E27, max 150W). Väljer du med ljuskälla får du en dimbar LED-lampa på 8,5W och 2700K, vilket ger ett varmvitt ljus som passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

Steglös dimring med touch-dimmer

Den vackra foten i vit marmor kommer utrustad med en touch-dimmer som låter dig dimra lampans ljus steglöst. Tack vare denna funktion passar Snoopy lika bra på ett sidobord i hallen som i en hylla på kontoret, för att skapa rätt stämning. Obs! Funktionen kräver dimbar ljuskälla.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft