Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Massproductions är ett Stockholmsbaserat möbelföretag som leds av Chris Martin och Magnus Elebäck, båda erfarna designers. Massproductions utvecklar högkvalitativa, taktila möbler med en modern touch.

massproductions-stockholm.jpg

massproductions-medium3.jpg
massproductions-liten3.jpg

massproduction-mellan2.jpg
massproductions-medium4.jpg

Chris Martin från England och Magnus Elebäck från Sverige möttes 1999 och har sedan dess arbetat sida vid sida som konsulter inom möbelindustrin. Med deras gemensamma erfarenheter tog de 2009 de nästa steg i deras utveckling och startade deras eget möbelföretag.

Under varumärket Massproductions producerar och marknadsför de nu deras egna möbelkollektioner genom att använda en ny och enkel produktionsmetod. Genom att plocka bort de filter som normalt utgörs av en tillverkare kan de nu skapa produkter som annars skulle ha fastnat i utvecklingsprocessen. ”Vår kunskap och passion ligger i massproduktionen, därav vårt namn. Vårt mål är att använda en industriell process för att skapa möbler som människor kan bli upphetsade av och stolta över att äga. Du kan skapa det genom produkter skapade för hand men för oss kommer tillfredsställelsen från att uppnå detta med en industriellt skapad produkt”, säger Chris Martin.

”Filosofin bakom Massproductions är att utnyttja fördelarna, värdena och kvaliteten som kommer uppnås genom massproduktion. Vi tror att ansvarsfull och rationell massproduktion gynnar konsumenten, fabriksarbetaren och alla däremellan.”

Med värdig enkelhet strävar vi efter att skapa produkter som är taktila, genomtänkta och modernistiska.

Grid view
List view
Visar 1-15 av 15 objekt
Sort by

Bänk Albert Bench

6 388,75 kr inkl. moms
Albert Bench är en vacker träbänk som fått sin design med lutande ben inspirerad av en brittisk pubpall. Bänken finns i flera utföranden och passar bland annat utmärkt på kaféet eller i loungen.  Stabil konstruktion i ek eller bok. Vacker, tidlös design. 
Albert Bar Stool

Barpall Albert

2 875,00 kr inkl. moms
Albert barpall har en elegant och stilfull design som passar bra i alla olika miljöer, på exempelvis restaurangen, caféet eller kontoret. Konstruktionen är stabil och mycket tålig. Stabil konstruktion tillverkad i bok eller ek. Bekvämt fotstöd för maximal komfort. Finns i fyra olika färger och två storlekar.

Bord Tio Table

10 925,00 kr inkl. moms
Tio Table är ett stilrent bord med många användningsområden. Passar lika bra som sidobord eller soffbord, som cafébord eller restaurangbord. Finns i många olika utföranden. Lämplig för både utom- och inomhusbruk. Bas och topp tillverkad i galvaniserat stål. Rund bordsskiva i metall. Finns i flera färger, höjder och storlekar på bordsskivan.

Fåtölj Crown Armchair

10 725,00 kr inkl. moms
Crown Armchair är en stilig fåtölj med upprätt, lätt kupat ryggstöd som ger dig maximal komfort. Fåtöljens formspråk ger illusionen av att ryggstödet vilar på armstöden, vilket ger en spännande siluett. Stabil stålkonstruktion. Innovativt formspråk där ryggstödet ser ut att vila på armstöden. Går att få klädd i flertalet olika tyger. Bilderna visar Crown Armchair i tyget Romo Ruskin - 7757/03.

Fåtölj Dandy Armchair

26 750,00 kr inkl. moms
Dandy är en elegant fåtölj som erbjuder hög komfort. Dess tilltalande, runda design gör den enkel att placera i de flesta miljöer och den passar lika bra i det privata hemmet som den offentliga loungen. Tilltalande, rund design. Vackra, nätta ben i massiv ek eller valnöt. Går att få klädd i flertalet olika tyger.

Fåtölj Jump

17 425,00 kr inkl. moms
Jump är en nätt fåtölj med hög komfort tack vare det stoppade sätet och ryggstödet, samt de elegant rundade armstöden i trä. Fåtöljen passar lika bra i det privata hemmet som den offentliga loungen. Stabil stålkonstruktion. Avtagbar klädsel som kan tvättas eller bytas ut. Rundade armstöd i massiv ek eller valnöt. OBS! Färgen kan avvika något från verkligheten.

Klädhängare Marcel

14 750,00 kr inkl. moms
Marcel är en vacker och stabil klädhängare tillverkad i metall och med en fot i granit. Klädhängaren har många praktiska krokar och smart förvaring för paraplyn i mitten. Många praktiska krokar. Stabil och tålig konstruktion i metall. Fotplatta i granit.
i lager

Konferensbord Ferric Table

25 675,00 kr inkl. moms
Ferric är ett perfekt mötesbord till ditt konferensrum eller som ett lyxigare matbord. Bordet har en modern och stilren design med en svart bordsskiva i svartmålad ek och svart stativ i stål med snygga detaljer.  Snygg svart färg på stativ och skiva. Stilrent konferens- eller matbord.

Loungesoffa Roadie Bench

20 575,00 kr inkl. moms
Roadie Bench är en elegant soffa i aluminium som har värmebehandlats för att tåla utomhusbruk. Soffan har en luftig design med högt, ribbat ryggstöd som bidrar till maximal komfort. Luftig design som håller soffan fri från smuts. Högt ryggstöd ger maximal komfort. Smidigt stapelbar.

Matbord Draft

14 625,00 kr inkl. moms
Draft är ett vackert matbord i en mindre storlek med rund bordsskiva och material i massiv ek eller ask. Storleken på bordsskivan och den avskalade designen gör att den passar fint in i många olika miljöer. I massiv ek eller ask. Litet matbord till många miljöer.

Sittpuff Dandy Ottoman

28 700,00 kr inkl. moms
Dandy är en elegant sittpuff som erbjuder hög komfort. Dess tilltalande, runda design gör den enkel att placera i de flesta miljöer och den passar lika bra i det privata hemmet som den offentliga loungen. Tilltalande, rund design. Vackra, nätta ben i massiv ek eller valnöt. Går att få klädd i flertalet olika tyger.

Skrivbord Icha Desk

11 075,00 kr inkl. moms
Icha Desk är ett elegant skrivbord med ben i solid ek och bordsskiva i linoleum. Detta lätta men samtidigt robusta skrivbord passar lika bra i det stilmedvetna hemmet som på det moderna kontoret. Ben i solid ek. Tålig bordsskiva i linoleum. Stilig och gedigen design.

Soffa Dandy 4-sits

74 800,00 kr inkl. moms
Dandy är en elegant soffa som erbjuder hög komfort. Dess tilltalande, runda design gör den enkel att placera i de flesta miljöer och den passar lika bra i det privata hemmet som den offentliga loungen. Tilltalande, rund design. Vackra, nätta ben i massiv ek eller valnöt. Går att få klädd i flertalet olika tyger.
TOPSELLER

Soffbord BIT Side Table

11 600,00 kr inkl. moms
BIT Side Table har ett modernt utseende och dess stabila konstruktion gör att det passar bra som soffbord. Bordet passar in i många olika miljöer såsom på kontoret, caféet eller hotellet.  Solid och stabil konstruktion. Passar som både soff- och sidobord. Finns i två olika utföranden.
TOPSELLER

Stol Tio Chair

2 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 100,00 kr
Spara 375,00 kr
En elegant, stapelbar stol tillverkad enbart av stål. Tio Chair passar lika bra i trädgården, på altanen eller balkongen som i matsalen. Stapelbar. Lämplig för både inom- och utomhusbruk.  Välj bland åtta olika färger.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft