Foscarini föreställer, utvecklar och producerar dekorativa lampor för natt och dag, oavsett om de är på eller av, de förför, överraskar och inspirerar. Foscarini-lampor är tänkt som designobjekt som förvandlar utrymmen.

Grid view
List view
Visar 1-6 av 6 objekt
Sort by
Aplomb, Taklampa

Aplomb, Taklampa

4 225,00 kr inkl. moms
Aplomb, taklampa har en fin design och ger ifrån sig ett fint och mysigt ljus som ger ditt rum en härlig atmosfär. Lampan passar bra i alla olika miljöer och blir väldigt fin när de kombineras med varandra. Aplomb går att få i flera olika färger för att enkelt kunna passa in i just din miljö.  Välj färg nedan. 
Caboche, Taklampa

Caboche Media , Taklampa (ej led)

12 600,00 kr inkl. moms
Taklampan Caboche har en överraskande lätt skärm i plexiglas som ser ut som genomskinliga pärlor. Denna pendellampa har en inbyggd diffusor av blåst glas och ger ifrån sig ett mysigt, varmt ljus. Kabel på 320 centimeter medföljer. Passar för halogenlampor (160WR7s). Med diffusor som motverkar bländande ljus. Finns i två färger.
Caboche, Taklampa

Caboche Media , Taklampa (led, dimbar)

16 725,00 kr inkl. moms
Taklampan Caboche har en överraskande lätt skärm i plexiglas som ser ut som genomskinliga pärlor. Denna pendellampa har en inbyggd diffusor av blåst glas och ger ifrån sig ett mysigt, varmt ljus.  LED-lampa medföljer. Kabel på 320 centimeter medföljer. Går att dimra.  Med diffusor som motverkar bländande ljus. Finns i två olika färger.
Caboche, Bordslampa

Caboche, Bordslampa

5 700,00 kr inkl. moms
Caboche, Bordslampa har en elegant design med en skärm som ser ut som stora genomskinliga pärlor som stöds av en lätt och stilren bas. Lampan är tillverkad i blåst glas samt pulverlackerat aluminium för basen. Caboche bordslampa passar utmärk på bordet, sidobordet eller i hyllan. Bordslampan ger ifrån sig ett härligt och mysigt ljus som fyller rummet med en skön stämning. Lampan går att få i två olika färger.  Välj färg nedan.
Caboche, Golvlampa

Caboche, Golvlampa

12 200,00 kr inkl. moms
Caboche, Golvlampa har en elegant design med en skärm som ser ut som stora genomskinliga pärlor som stöds av en lätt och stilren bas. Lampan är tillverkad i blåst glas samt pulverlackerat aluminium för basen. Caboche golvlampa passar bra i alla olika miljöer. Golvlampan ger ifrån sig ett härligt och mysigt ljus som fyller rummet med en skön atmosfär. Lampan går att få i två olika färger samt två olika storlekar. Lampan är fin att kombinera i de olika storlekarna.  Välj utförande nedan.
Twiggy, Taklampa

Twiggy, Taklampa

7 850,00 kr inkl. moms
Twiggy, Taklampa har en väldigt fin och modern design som passar in i alla miljöer. Lampan ger ifrån sig ett fint ljus som fyller ditt rum med en härlig atmosfär. Twiggy passar lika bra ensam över bordet eller flera stycken tillsammans för de större ytorna. Taklampan passar utmärkt på tex. restaurangen, caféet eller hotellet. Twiggy går att få i två olika färger, svart eller vit.  Välj färg nedan.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser