Hur fungerar företagsleasing?

Leasing frigör kapital och ger mer ekonomisk frihet för att investera pengarna i företagets verksamhet.

Leasing är ett enkelt sätt att lösa ett behov av ny utrustning för företaget utan att behöva binda företagets rörelsekapital eller låsa in ditt kreditutrymme. När du väljer att finansiera ditt köp med leasing behövs vanligtvis ingen säkerhet utan produkterna du leasar står för den säkerhet som du annars måste lämna vid tex ett banklån. 

Leasing har sina fördelar kring tex din budgetplanering. Med ett leasingavtal är det enklare att planera förutsägbarheten kring budgetplanering samt likviditet då du i förväg känner till din leasingavgift för hela perioden. Leasingavgiften är även avdragsgill, avgiften får alltså skattemässigt dras som en kostnad. Då den leasade utrustningen vanligtvis inte behövs ta upp som en tillgång i balansräkningen så påverkas endast rörelseresultatet under leasingperioden.

e-handel_steg_utantext1.png

Med vår leasing erbjuder vi löptider på 24, 36 samt 48 månader. Du väljer själv vilket erbjudande som passar dig bäst.

Avtalsprocessen i e-handeln är helt automatiserad och kreditbedömning samt kontroll av firmatecknare och verklig huvudman görs direkt i kassan.

Leasingavtalet signeras av firmatecknare med mobilt BankID.

När finansieringsavtalet godkänts av Wasa Kredit och du mottagit din leverans så startas avtalet.


Wasa Kredit äger din utrustning under avtalsperioden och du har nyttjanderätt av möblerna. Du betalar sedan leasingavgiften månadsvis till Wasa Kredit.

När leasingperioden är slut betalar du det förutbestämda restvärdet som är kvar på dina produkter och ägandet övergår därefter till dig. Storleken på restvärdet samt månadskostnaden framgår tydligt i kassan när du valt hur många månader du vill ha leasingen på.


För att kunna nyttja vår leasing så måste ditt ordervärde uppgå till minst 5000kr. När du väljer leasing är det alltid en obligatorisk uppläggningsavgift på 450kr. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft