Smarta lösningar med hotell-TV

Ge dina gäster den upplevelse som de förtjänar. De får en snabbare och mer mottaglig TV med en uppsjö av tillämpningar, samtidigt som du får enkel fjärrinstallation och hantering när det passar dig bäst.

Enkelt underhåll av dina hotell TV-apparater

CMND & Control möjliggör fjärrstyrd konfiguration och installation av TV-apparater från en central plats, utan att behöva gå till alla rum. Uppdatera och hantera alla skärmar, med minimal ansträngning, utan att störa dina gäster.

Visa den information du vill visa, när du vill visa den

CMND & Create gör att du kan lämna den information du vill, när du vill. CMND:s innehållshanteringsmodul gör det enkelt att skapa och distribuera interaktiva webbplatser om etablerade hotell. Anpassa dina TV-apparater så att gästerna får den senaste informationen med det senaste som händer på hotellet, allt i realtid.

Inbyggt IPTV-system för optimalt anpassad interaktivitet

Säkra dig mot kostnader och virrvarr. Med våra nya Smart TV-apparater kan du konstruera ditt hotellsystem direkt på TV:n. Du får tillgång till interaktiva kanaler, Video-on-Demand, interaktiva hotellmenyer och information samt beställningssystem online utan en extern enhet. 


Att erbjuda gästerna bra ljud- och bildupplevelser är en självklarhet i hotell- och konferens- miljöer och är även vanligt förekommande i restauranger. Det är av största vikt att utrustningen är enkel att använda och att er personal inte belastas med problem med teknik som inte fungerar. På DPJ arbetar vi med helhetslösningar som omfattar allt från hotell-tv-lösningar till konferensteknik i mötesytor och rätt ljudutrustning i alla delar av era lokaler.

På DPJ har vi omfattande kunskap om den senaste tekniken och vi kan hjälpa er genom hela processen, från att komma med rekommendationer till projektledning, installation och support.


hotell2.jpg

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser