info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

DPJ är arkitektens bästa samarbetspartner i stora som små projekt.

Hos DPJ får du en dedikerad samarbetspartner som har stor kunskap och erfarenhet inom branschen. Vi hjälper till med alltifrån varumärke, lånemöbler, tekniklösningar, logistik samt att ta fram rätt budget för ditt projekt. Välkommen att kontakta oss!

Klas Olson som är vår arkitektkontakt/affärsutvecklare har lång erfarenhet inom branschen och stor kunskap kring samarbeten med arkitekter. Här får du en personlig experthjälp som kan läsa av både kundens och arkitektens behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar.

Välkommen att kontakta oss på DPJ Interiör.

Klas Olson

Telefon: 070-755 06 00
E-post: klas.olson@dpj.se

Välkommen till oss på Mäster Samuelsgatan 65 i Stockholm City

Vi jobbar med alla varumärken för att kunna erbjuda en så stor variation som möjligt av möbler. Vi har ständigt utbildningar kring olika varumärken, material, textiler etc. så vi alltid kan bidra med god insikt i de olika varumärkena. DPJ som samarbetspartner hjälper alltid till att plocka fram produkter som matchar både kundens behov och önskemål samt deras budget. Vi erbjuder även arkitekten samt kunden att komma till vår butik i centrala Stockholm. I vår butik har vi har ett stort utbud av olika material samt textiler för att ge kunden en bättre uppfattning av de olika valmöjligheterna.

Vi erbjuder lånemöbler till kunden

DPJ tillhandahåller lånemöbler som vi kan skicka ut till kunden samt även provmöbler. Ska ni inreda tex ett kontor med flera arbetsplatser kan vi sätta ihop en kontorsplats med de produkter som ni har valt för att kunden ska få en uppfattning om hur helheten kommer att se ut innan de bestämmer sig. För oss är det viktigt att ständigt erbjuda bästa service genom hela projektet.

Vi driver projektet kring möbler och inredning från start till slut.

Vi hjälper er och projektleder allt kring möblerna, vi ser till att rätt möbler levereras på utsatt tid, att möblerna impregneras vid behov, vi står för leverans vid rätt datum samt montage av möblerna. Vi hjälper till att lagerhålla produkterna på vårt lager tills det att kunden är redo att ta emot dem.


DPJ är din kompletta samarbetspartner när det kommer till inredning och du kan alltid förvänta dig hög service, hög kompetens och en personlig kontakt utöver det vanliga.

Är vi rätt samarbetspartner för dig?
Välkommen att boka in ett möte med Klas Olson.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft