DPJ är arkitektens bästa samarbetspartner i stora som små projekt.

Hos DPJ får du en dedikerad samarbetspartner som har stor kunskap och erfarenhet inom branschen. Vi hjälper till med alltifrån varumärke, lånemöbler, tekniklösningar, logistik samt att ta fram rätt budget för ditt projekt. Välkommen att kontakta oss!

Jimmy Öhlund som är vår arkitektkontakt/affärsutvecklare har lång erfarenhet inom branschen och stor kunskap kring samarbeten med arkitekter. Här får du en personlig experthjälp som kan läsa av både kundens och arkitektens behov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar.

Välkommen att kontakta oss på DPJ Interiör.

Jimmy Öhlund - Arkitektkontakt / Affärsutveckling

Telefon: 073-682 66 31
E-post: jimmy.ohlund@dpj.se

Välkommen till oss på Mäster Samuelsgatan 65 i Stockholm City

Vi jobbar med alla varumärken för att kunna erbjuda en så stor variation som möjligt av möbler. Vi har ständigt utbildningar kring olika varumärken, material, textiler etc. så vi alltid kan bidra med god insikt i de olika varumärkena. DPJ som samarbetspartner hjälper alltid till att plocka fram produkter som matchar både kundens behov och önskemål samt deras budget. Vi erbjuder även arkitekten samt kunden att komma till vår butik i centrala Stockholm. I vår butik har vi har ett stort utbud av olika material samt textiler för att ge kunden en bättre uppfattning av de olika valmöjligheterna.

Vi erbjuder lånemöbler till kunden

DPJ tillhandahåller lånemöbler som vi kan skicka ut till kunden samt även provmöbler. Ska ni inreda tex ett kontor med flera arbetsplatser kan vi sätta ihop en kontorsplats med de produkter som ni har valt för att kunden ska få en uppfattning om hur helheten kommer att se ut innan de bestämmer sig. För oss är det viktigt att ständigt erbjuda bästa service genom hela projektet.

Vi driver projektet kring möbler och inredning från start till slut.

Vi hjälper er och projektleder allt kring möblerna, vi ser till att rätt möbler levereras på utsatt tid, att möblerna impregneras vid behov, vi står för leverans vid rätt datum samt montage av möblerna. Vi hjälper till att lagerhålla produkterna på vårt lager tills det att kunden är redo att ta emot dem.


DPJ är din kompletta samarbetspartner när det kommer till inredning och du kan alltid förvänta dig hög service, hög kompetens och en personlig kontakt utöver det vanliga.

Är vi rätt samarbetspartner för dig?
Välkommen att boka in ett möte med Jimmy Öhlund.


Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan