DPJ hjälper ert företag med allt!

Vår målgrupp är företag i förändring.

Om DPJ

DPJ är specialiserade på inredning av kontorsmiljöer samt konferensteknik. Vi hjälper er med allt från mindre inredningsjobb till stora med komplexa lösningar för 100-tals anställda.

Ni hittar oss på Mäster Samuelsgatan 65, i Stockholm City. Från vårt kontor hjälper vi våra kunder runtom i hela landet, vi hjälper även till med leveranser i andra delar av världen.

Allt från en leverantör – gör det enklare att hålla ihop ert projekt.

Hos DPJ får du hjälp med:
  • Planera möbler och inredning efter ert specifika behov samt förutsättningar. Exempelvis efter budget, tidsplan, profil, miljökrav, kvalité eller funktionskrav.
  • Specialsnickerier och specialanpassad inredning för ert behov. Detta gäller tillexempel receptionsdiskar, podier och annan inredning där ”standardmöbler” inte passar in.
  • Välja rätt teknik till konferens- och mötesrum. Vi hjälper er med att från enkel presentationsteknik till avancerade ljud och bildlösningar som tillexempel intelligenta/interaktiva skrivtavlor, bokningssystem för konferensrummen, videokonferenslösningar och mycket mer.
  • Behöver ni ha hjälp att finansiera köpet (leasing eller hyra) så ordnar vi även detta.
  • Efter beställning lagerhåller vi all er inredning på vårt lager i Stockholm så att allt är klart och tillgängligt inför företagsflytten.
  • På utsatt tid levereras sedan produkterna till den bestämda adressen.
  • DPJ’s monteringsteam hjälper till att bära in, montera och placera möbler samt inredning på rätt plats.
  • Vi hjälper till med kabeldragning till respektive arbetsplats samt montering av belysning.
  • Emballaget (kartongerna och plasten) plockar vi med oss och kör till en miljöstation där vi säkerställer att allt tas hand om på rätt sätt.

I över 24 år har DPJ Interiör möblerat kontor, hotell och andra offentliga miljöer. Tack vare lång erfarenhet kan vi leva upp till alla de förväntningar och krav som ställs idag på moderna lokaler samt kontor. Oavsett om ni föredrar tidlösa klassiska möbler från etablerade varumärken eller våra egna noggrant utvalda och priseffektiva produkter, så kan vi garantera er hög kvalitet och service. Vi har samlat all kompetens som ni behöver här hos oss för att göra processen så enkel och problemfri som möjligt.

Valet av inredning förmedlar ett budskap samt känslor om vilka vi är och vad företaget står för till såväl medarbetare som partners, kunder och leverantörer. Genom rätt val av inredning kan du förmedla företagets vision samt affärsidé.

Vår vision på DPJ är att fylla ditt kontor med effektivitet, trivsel och genomtänkt design till ett pris som matchar ert priskrav.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster.
Peter Johansson / VD

Kontakta mig idag för en kostnadsfri konsultation

Klas Olson - Key Account / Partner

Telefon: 070-755 06 00
E-post: klas.olson@dpj.se
Ett axplock av våra kunder

1.) Boka in en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.

Ring eller mejla oss för att boka in ett möte. På mötet går vi tillsammans igenom vad ni behöver hjälp med, vad ni har för önskemål samt vad ni har för förväntningar.

2.) Vi tar fram ett koncept som passar ert behov samt er budget.

Efter vårt första möte tar våra experter fram ett koncept som motsvarar ert önskemål samt er budget. I större projekt samarbetar vi även med arkitekter för att ni ska få bästa möjliga hjälp.

3.) Vi lägger fram ett inredningsförslag samt en offert. 

När vi tagit fram ett inredningskoncept kontaktar vi er för att gå igenom förslaget samt offerten. Vi går tillsammans igenom förslaget och gör eventuella förändringar efter önskemål.

4.) Leverans och montage. 

När ni känner er nöjda med det framtagna förslaget är det dags för oss att beställa samt skicka produkterna. Vi levererar produkterna till er samt hjälper till att packa upp, montera och ta bort emballaget när allt är klart.

5.) Kvalitetskontroll och besiktning.

Vi kommer ut till er och går igenom produkterna och gör en kvalitetskontroll för att se att alla produkter är i bra skick samt att allt stämmer överens med ert önskemål. Nu är allt klart och vi hoppas att ni är nöjda. Vi fortsätta att hålla kontakten vid eventuella frågor, kompletteringar samt om ni skulle vilja inreda på nytt i framtiden.


Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser