För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Överlägset bästa pris • Kostnadsfri konsultation • Ergonomisk arbetsplats • Skräddarsydda receptionsdiskar

Receptionsdiskar och butiksdiskar av högsta kvalitet

  Nordens BÄSTA priser på skräddarsydda diskar.
  Över 600 installerade diskar.
  Montering ingår i priset.
  Oändliga kombinationer.
  Gratis 3D-ritning.

Priser från 14.900 kr 

Vi erbjuder platsbyggda receptionsdiskar som är specialanpassade endast för er. Våra receptionsdiskar tillverkas i Sverige efter våra kunders specifika behov och ska inte förväxlas med färdiga moduldiskar. 

Kostnadsfri konsultation helt utan förbindelser

Vi har lång erfarenhet av installationer av diskar och hjälper er mer än gärna i ert val. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation, så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen för just ert behov. 

Vi erbjuder skräddarsydda receptions- och butiksdiskar av skickliga finsnickare.

klas.jpg

Kontakta mig idag för en kostnadsfri konsultation

Klas Olson - Key Account / Partner

Telefon: 070-755 06 00
E-post: klas.olson@dpj.se
Ett axplock av våra kunder

receptionsdisk-stockholm3.jpg receptionsdisk-stockholm4.jpg
receptionsdisk-liten1.jpg receptionsdisk-liten2.jpg receptionsdisk-liten3.jpg
receptionsdisk-mellan2.jpg receptionsdisk-mellan1.jpg
r4.jpg r5.jpg r6.jpg
r7.jpg r8.jpg r9.jpg
r3.jpg r10.jpg
r13.jpg r14.jpg r15.jpg

Vi brukar lyfta fram receptionen som en av kontorets viktigaste ytor. Entrén är en del av företagets interna- och externa marknadsföring. Det är i denna miljö som vi möter våra kunder, kollegor, leverantörer och finansiärer för första gången.
Planerar ni att köpa en ny receptionsdisk?

På DPJ hjälper vi till med "skräddarsydda" lösningar. Det innebär att vi bygger en receptionsdisk efter ert specifika behov samt önskemål. Den kan inkludera förvaring, handikappanpassning och många andra funktioner. 

Att ha en receptionsdisk som reflekterar företagets värderingar, är att erbjuda ett gott första intryck – en bra utgångspunkt inför det kommande mötet. Men disken är mer än kontorets ansikte utåt, den är även en arbetsplats. Här ska receptionisten trivas och kunna ta emot besökare och samtal, vilket innebär att disken inte bara ska vara snygg utan även praktisk. 

Kostnaden för att producera / bygga en receptionsdisk med en inbyggd höj- och sänkbar arbetsplats varierar. Kostnaden avgörs helt av storlek, material och funktioner, men vi brukar säga att en normalstor disk kostar mellan 14.900 - 70.000 kr.


1.) Kontakta DPJ för kostnadsfri konsultation.

Vi kommer överens om utseende och funktion.


2.) Vi återkommer inom tre dagar med en offert och en riting på er disk.

3.) Disken installeras av våra erfarna hantverkare.

Tillsammans med vår skickliga finsnickare har vi designat och byggt över 600 kundunika diskar, för alla tänkbara miljöer. I samråd med dig tar vi kostnadsfritt fram ett förslag som speglar behoven på ditt företag, till ett pris som få (om någon) i Norden kan matcha!

Vi gör alla former av diskar, allt från en hotelldisk, kassadisk, mottagningsdisk, bardisk och receptionsdisk m.m. Har du några specifika önskemål, tveka inte på att kontakta oss.

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser