Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Överlägset bästa pris • Kostnadsfri konsultation • Ergonomisk arbetsplats • Skräddarsydda receptionsdiskar

Receptionsdiskar och butiksdiskar av högsta kvalitet

  Nordens BÄSTA priser på skräddarsydda diskar.
  Över 600 installerade diskar.
  Montering ingår i priset.
  Oändliga kombinationer.
  Gratis 3D-ritning.

Priser från 14.900 kr 

Vi erbjuder platsbyggda receptionsdiskar som är specialanpassade endast för er. Våra receptionsdiskar tillverkas i Sverige efter våra kunders specifika behov och ska inte förväxlas med färdiga moduldiskar. 

Kostnadsfri konsultation helt utan förbindelser

Vi har lång erfarenhet av installationer av diskar och hjälper er mer än gärna i ert val. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation, så hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen för just ert behov. 

Vi erbjuder skräddarsydda receptions- och butiksdiskar av skickliga finsnickare.

klas.jpg

Kontakta mig idag för en kostnadsfri konsultation

Klas Olson - Key Account / Partner

Telefon: 070-755 06 00
E-post: klas.olson@dpj.se
Ett axplock av våra kunder

receptionsdisk-stockholm3.jpg receptionsdisk-stockholm4.jpg
receptionsdisk-liten1.jpg receptionsdisk-liten2.jpg receptionsdisk-liten3.jpg
receptionsdisk-mellan2.jpg receptionsdisk-mellan1.jpg
r4.jpg r5.jpg r6.jpg
r7.jpg r8.jpg r9.jpg
r3.jpg r10.jpg
r13.jpg r14.jpg r15.jpg

Vi brukar lyfta fram receptionen som en av kontorets viktigaste ytor. Entrén är en del av företagets interna- och externa marknadsföring. Det är i denna miljö som vi möter våra kunder, kollegor, leverantörer och finansiärer för första gången.
Planerar ni att köpa en ny receptionsdisk?

På DPJ hjälper vi till med "skräddarsydda" lösningar. Det innebär att vi bygger en receptionsdisk efter ert specifika behov samt önskemål. Den kan inkludera förvaring, handikappanpassning och många andra funktioner. 

Att ha en receptionsdisk som reflekterar företagets värderingar, är att erbjuda ett gott första intryck – en bra utgångspunkt inför det kommande mötet. Men disken är mer än kontorets ansikte utåt, den är även en arbetsplats. Här ska receptionisten trivas och kunna ta emot besökare och samtal, vilket innebär att disken inte bara ska vara snygg utan även praktisk. 

Kostnaden för att producera / bygga en receptionsdisk med en inbyggd höj- och sänkbar arbetsplats varierar. Kostnaden avgörs helt av storlek, material och funktioner, men vi brukar säga att en normalstor disk kostar mellan 14.900 - 70.000 kr.


1.) Kontakta DPJ för kostnadsfri konsultation.

Vi kommer överens om utseende och funktion.


2.) Vi återkommer inom tre dagar med en offert och en riting på er disk.

3.) Disken installeras av våra erfarna hantverkare.

Tillsammans med vår skickliga finsnickare har vi designat och byggt över 600 kundunika diskar, för alla tänkbara miljöer. I samråd med dig tar vi kostnadsfritt fram ett förslag som speglar behoven på ditt företag, till ett pris som få (om någon) i Norden kan matcha!

Vi gör alla former av diskar, allt från en hotelldisk, kassadisk, mottagningsdisk, bardisk och receptionsdisk m.m. Har du några specifika önskemål, tveka inte på att kontakta oss.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft