info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Är du en frontend-utvecklare med känsla för design som vill vara med och utveckla vår e-handel ?
Vårt mål är att utveckla kundens köpupplevelse och att ständigt förbättra kommunikationen.
För detta söker vi en person med stor drivkraft som vill hjälpa oss att nå målen genom utveckling av företagets digitala försäljningskanaler.Är du den vi söker?
Vår marknadsavdelning består för närvarande av 7 personer som fokuserar på e-handel. Din vardag kommer att bestå i att ständigt utveckla och designa material till hemsidor och utveckla och förbättra olika former av köpupplevelser.

Vi tror att du kan sätta dig in i hur kunden tänker och kan leverera snygga hållbara lösningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av webbutveckling med goda kunskaper inom HTML, CSS, jQuery/JavaScript. Det är meriterande om du har kunskaper inom PHP, har arbetat med en e-handelsplattform eller med konverteringsförbättring.

Som person ser vi att du har ett starkt eget driv, är målmedveten och tar initiativ. Du kan kommunicera väl med andra i teamet och med övriga intressenter. I övrigt har du ett genuint intresse för webb.

Om företaget
DPJ Svenska AB är ett modernt och expansivt företag som arbetar med inredning för kontor & offentlig miljö. Företaget etablerades 1995 och gruppen sysselsätter för närvarande ca 60 personer. DPJ befinner sig i en stark tillväxt och genomför nu en expansion till andra europeiska marknader.

Fördelar med DPJ

 • Friskvård.
 • Bra försäkringsförmåner.
 • Goda Utvecklingsmöjligheter tack vare den starka tillväxten.
 • Tjänsten innebär att arbeta nära VD och Marknadschef, där beslutsvägarna är korta.
 • En trevlig arbetsmiljö med bra villkor.


Arbetstiderna är heltid:
Måndag - Fredag kl. 08.00-17.00

Krav

 • Goda kunskaper inom HTML / CSS
 • Goda kunskaper inom jQuery / JavaScript
 • Känsla för grafisk design

Meriterande

 • Kunskaper inom PHP
 • Adobe Photoshop / Adobe Illustrator
 • Konverteringsoptimering
 • Arbetat tidigare som front end developer

Ansökan
Skicka in din ansökan till ansokan@dpj.se
Ange referens: Front-end utvecklare
Bifoga portfolio, referensmaterial eller liknande om du har sådant material.
Vi anställer fortlöpande, varför vi ber dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.


Arbetsgivare
DPJ Svenska AB
Kabyssgatan 4D, 120 30 Stockholm
10138 Stockholm

Tillträde:
Snarast / enligt överenskommelse.

Lön
Skicka löneanspråk i samband med din ansökan.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft