Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Dagbädd Winston - inklusive dyna

 • -527,00 kr

Winston dagbädd har en vacker och minimalistisk design med ram i FSC®-certifierad ek och sittyta i rotting. Kommer med en vikbar dyna som gör bädden lika trevlig att vila på som att sitta på.

 • I hållbart framställda material.
 • Miljövänlig dyna i GOTS-certifierad canvas.
 • Elegant ram i massiv ek.
27 723,00 kr
28 250,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Winston dagbädd har en vacker och minimalistisk design med ram i FSC®-certifierad ek och sittyta i rotting. Kommer med en vikbar dyna som gör bädden lika trevlig att vila på som att sitta på.

 • I hållbart framställda material.
 • Miljövänlig dyna i GOTS-certifierad canvas.
 • Elegant ram i massiv ek.

Stabil ram i FSC®-certifierad ek

Den luftiga och stabila ramen består av massivt FSC®-certifierat ekträ med laserad yta i matt naturlack. Att träet är FSC®-certifierat innebär att det kommer från skogsbruk som bland annat följer lagar och förordningar, motverkar negativ miljöpåverkan samt arbetar för förbättrade arbetsvillkor. 

Sittyta i rotting

Winston har en elegant sittyta i naturfärgad rotting som matchar den ljusa eken i ramen. Väljer du att vila på bädden utan dyna har rottingen en svalkande effekt då luften tillåts cirkulera genom materialet.  

Miljöcertifierad dyna

Bädden kommer med en hopvikbar dyna i GOTS-certifierat canvastyg av 50 procent bomull och 50 procent jute. Certifieringen betyder att tyget består av ekologiska råmaterial, samt att både tyget och dess material har producerats enligt strikta kriterier ifråga om miljö och social hållbarhet.

På kontoret eller i hemmet 

Den stiliga och diskreta designen gör att Winston passar lika bra i det stora vardagsrummet hemma, som i vilorummet på kontoret. Winston kan även användas som en snygg bänk, exempelvis i hallen, loungen eller i väntrummet.

Tillbehör

-34%
Design House Stockholm

Kudde Knot

880,00 kr
1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft