Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Dagbädd Planar

Planar är en snygg dagbädd med klätt säte som låter dig sitta i en bekväm, halvliggande position. Planar inbjuder till avslappning men är ändå stilig nog för att stå i loungen eller i kontorets vilorum. 

 • Stadigt och bekvämt armstöd.
 • Mjuk nackkudde med bra stadga.
 • Stilig och avskalad design.

29 925,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
LT 161 Soft sand
LT 161 Soft sand
LT 128 Typhon (grå)
L3 Green 14 (Grön)
LT 135 Cypress (skogsgrön)
LT152 Burned Orange
LT 88 Terracotta
LT 145 Nocturne
L7 Graphite (Mörkgrå)
LT 132 Toned (grå/beige)
LT 136 Power Blue (mörkblå)
LT 137 Wave
LT 138 Pool
LT 140 Storm
L 4 Black 38 (svart)
LT 149 Silvergrey
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Planar är en snygg dagbädd med klätt säte som låter dig sitta i en bekväm, halvliggande position. Planar inbjuder till avslappning men är ändå stilig nog för att stå i loungen eller i kontorets vilorum. 

 • Stadigt och bekvämt armstöd.
 • Mjuk nackkudde med bra stadga.
 • Stilig och avskalad design.

Former som låter dig slappna av

Planar är en trevlig dagbädd där ryggstödet är bakåtlutat och sitsen har en behaglig form som låter dig sitta med lätt böjda ben. Tack vare detta sitter du i en väldigt avslappnad position med bra stöd mot hela kroppen.

Tyger Nevotex Lido/LidoTrend

Noctune

Burned Orange

Terracotta

Storm (Petrol) Grey

Pool (Petrolgrön)

Wave

Skogsgrön

Soft Sand

Green (äppelgrön)

Silver grey (grå)

Tyfon (Beige grå)

Toned

Black (svart)

Graphite

Power blue (mörkblå)

Tillbehör

-34%
Design House Stockholm

Kudde Knot

880,00 kr
1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft