info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
HAY

Dyna och nackkudde till Loungestol Palissade Chaise Longue

 • Ny

Bekväm dyna och nackkudde som passar till loungestolen Palissade Chaise Lounge. Dyna och kudde köps separat men går utmärkt att kombinera med varandra för optimal komfort och avslappning. 

 • Tillverkade i tyg som tål väta.
 • Fästs enkelt på stolen med snöre och kardborrband. 
 • Undersida i antiglid-material. 
 • Tjock rörkudde på Ø14 cm.
450,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Chaise Longue Neck Cushion - Anthracite
Dyna Chaise Longue - Anthracite
Dyna Chaise Longue - Sky Grey
Dyna Chaise Longue - Olive Green
Chaise Longue Neck Cushion - Anthracite
Chaise Longue Neck Cushion - Sky Grey
Chaise Longue Neck Cushion - Olive Green
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Bekväm dyna och nackkudde som passar till loungestolen Palissade Chaise Lounge. Dyna och kudde köps separat men går utmärkt att kombinera med varandra för optimal komfort och avslappning. 

 • Tillverkade i tyg som tål väta.
 • Fästs enkelt på stolen med snöre och kardborrband. 
 • Undersida i antiglid-material. 
 • Tjock rörkudde på Ø14 cm.

Tyg som tål väta

Både kudden och dynan är tillverkade i teflonbehandlat tyg som är vatten- och fläckavvisande. Tack vare detta behöver du inte oroa dig för dåligt väder, utan kan låta klädseln sitta kvar på stolen även om du inte är hemma under dagen.  

Ligger stadigt på plats med kardborrband och antiglid

Kudden kommer utrustad med kardborrband och dynan har snören i ena änden och kardborreband i den andra, vilket gör dem väldigt lätta att fästa runt stolen. Klädselns undersida är även utrustad med antiglidtyg som gör att både kudde och dyna ligger stadigt på plats.

Mixa och matcha färger

Kombinera gärna din Palissade Chaise Lounge med andra möbler ur Palissade-serien och välj själv hur du vill mixa och matcha färgerna på ditt möblemang. Precis som den övriga serien kommer dynan och kudden i tre diskreta men vackra färger.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft