Eluttag för skrivbordet

10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Skickas inom 24h
4,5 av 5 i betyg

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Filtrera

Filtrera

Filtrera

Varumärke

Pris

203.04170.0

Kampanj

I lager

Sortering

Visa produkter

Sortering

Produkter

Eluttag för skrivbord 

Utforska vårt sortiment av eluttag för skrivbord och skapa en smart och effektiv arbetsmiljö. Vi erbjuder ett brett urval av eluttag, inklusive grenuttag, infällda uttag och uttag med USB-portar, som passar perfekt för att möta olika behov i kontorslandskapet eller hemmakontoret.

Funktionella grenuttag för enklare anslutning

Våra grenuttag för skrivbord är utformade för att ge dig extra eluttag på arbetsplatsen. Med flera uttag kan du enkelt ansluta datorer, laddare och andra elektroniska enheter samtidigt. Slipp besväret med att behöva sträcka dig långt efter en strömkälla – ha allt inom räckhåll för ökad produktivitet.

Infällda uttag för en snygg och organiserad arbetsyta

Skapa en stilren och välorganiserad arbetsplats med våra infällda uttag för skrivbord. Dessa uttag smälter sömlöst in i skrivbordsytan och ger dig tillgång till el när du behöver det. Undvik sladdtrassel och skapa en ren och professionell arbetsmiljö.

Uttag med USB – en praktisk lösning för moderna arbetsplatser

Våra eluttag med USB-portar är idealiska för den moderna arbetsplatsen där behovet av att ladda mobila enheter är konstant. Enkel tillgång till USB-portar direkt på skrivbordet gör det möjligt att hålla dina enheter laddade och klara utan krångliga sladdar.

Optimera din arbetsplats och öka bekvämligheten med våra högkvalitativa eluttag för skrivbord. Utforska även vårt breda sortiment kabelhantering och hitta kabelrännor, genomföringsfästen och en massa annat praktiskt till skrivbordet. 

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft