info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Eldosa Powerdot MICRO - 1 USB-A & 1 USB-C Laddare 5V 3A

En nätt och snygg elstation med två USB-laddare, som smidigt monteras direkt i bordsskivan. Perfekt för såväl skrivbordet som konferensbordet, och låter dig enkelt ladda din laptop, surfplatta eller mobil.

 • Passar bordsskivor på max 26 mm i tjocklek.
 • Har två USB-laddare på totalt 5V och 2A.
 • Smidig design på Ø3 cm.
 • 1,5 meter lång kabel med adapter medföljer. 
400,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En nätt och snygg elstation med två USB-laddare, som smidigt monteras direkt i bordsskivan. Perfekt för såväl skrivbordet som konferensbordet, och låter dig enkelt ladda din laptop, surfplatta eller mobil.

 • Passar bordsskivor på max 26 mm i tjocklek.
 • Har två USB-laddare på totalt 5V och 2A.
 • Smidig design på Ø3 cm.
 • 1,5 meter lång kabel med adapter medföljer. 

Diskret design som inte tar upp plats

Den diskreta designen på endast 3 centimeter i diameter gör Powerdot Micro till ett smidigt uttag som knappt tar upp någon plats på bordet. Tack vare att elstationen installeras direkt i bordsskivan är den inte heller i vägen för block eller dokument. 

1 USB-A och 1 USB-C uttag

Powerdot Micro är utrustad med två uttag varav ett USB-A uttag och ett USB-C uttag. Detta innebär att du enkelt kan ladda två enheter samtidigt och att du inte är begränsad till en typ av uttag.

Strömförsörjs med USB-C

Själva elstationen strömförsörjs med hjälp av en USB-C kabel som kopplas in på undersidan. Den medföljande kabeln är 1,5 meter lång och kommer utrustad med adapter.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft