Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Powerdot MINI - 1 El

 • På rea!

Powerdot MINI är ett enskilt eluttag som installeras direkt i bordsskivan och ger snabb tillgång till ström. Tack vare sin nätta design tar uttaget inte upp så mycket plats utan smälter diskret in i bordet.

 • Passar bordsskivor på högst 30 mm i tjocklek.
 • Elkabel på 1,5 m medföljer.
 • Elanslutning: Typ F/jordad 1,25m (3x1,5 mm²).
225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Powerdot MINI är ett enskilt eluttag som installeras direkt i bordsskivan och ger snabb tillgång till ström. Tack vare sin nätta design tar uttaget inte upp så mycket plats utan smälter diskret in i bordet.

 • Passar bordsskivor på högst 30 mm i tjocklek.
 • Elkabel på 1,5 m medföljer.
 • Elanslutning: Typ F/jordad 1,25m (3x1,5 mm²).

Monteras direkt i bordsskivan

Med Powerdot MINI får du ett smidigt eluttag som du själv installerar i bordsskivan. Då uttaget är nedsänkt i bordet tar det knappt upp någon plats och lämnar därmed bordsytan fri åt annat. 

Passar alla skivor på högst 30 mm

Eluttaget kan monteras i alla bordsskivor som har en tjocklek på högst 30 millimeter. Detta gör att Powerdot MINI fungerar bra att installera i många olika typer av bord, så som skrivbord, konferensbord, mötesbord och sidobord.

Produktdetaljer

Artikelnummer 935-PM50
Varumärke Kondator
Diameter Ø 56,8 mm
Hålsågningsmått Ø 51 mm
Totalhöjd 65 mm

Nerladdning

Kondator

Kondator erbjuder ett sortiment som fungerar både för kroppen och ögat. De har lång erfarenhet av produktutveckling med fokus på kontoret och dess miljö.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft