loading spinner

Kontorsstol Herman Miller Aeron

Aeron stolen hamnade inte i Museum of Modern Arts permanenta samling bara för att den ser cool ut, även om det gör det. Dess utseende är bara början. Aeron stolen uppfyller även de hårda kraven från användaren samt på vår utsatta miljö. Den anpassar sig naturligt till praktiskt taget alla människor, och den är 94% återvinningsbar. Så även om den är svart, så är den grön.

Mer detaljer

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

14 987,50 krinkl. moms

17 225,00 krinkl. moms

-2 237,50 kr

 Fri frakt
 Leveranstid: 2-4 veckor

- +

 
Mer info

- Grafit svart fotkryss med hjul för hårda underlag finns på lager för omgående leverans.
- Övriga utföranden levereras inom 9-10 veckor.

Garanti 12 år (se en detaljerad beskrivning nedan av garantin). Designers: Bill Stumpf and Don Chadwick

Aerons mycket speciella mekanism är en framkantsgunga som fördelar kroppsvikten på ett naturligt sätt, vare sig du lutar dig framåt eller bakåt. Från det normala horisontalläget går det att luta sitsen ytterligar 5 grader framåt. När du lutar dig bakåt i Aeron sjunker sitsen automatiskt så att du hela tiden har fötterna i golvet. Standard är armstöd som går att höja eller sänka, men också att vinkla i sidled. Fantastiskt när man jobbar vid en dator. sits och rygg är klädda i Duponts patenterade väv som mycket följsamt fördelar kroppsvikten.

Garanti: Tolv (12) år på stolarna, fem (5) år på nät, sits och rygg, tre (3) år på gaspelare samt avseende tillverknings- materialfel, räknat från leveransdatum.

20 andra produkter i samma kategori:

Kan vi hjälpa er med något?

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er inom kort!

Företag:
Namn:
Tel:
Epost:
Meddelande:

Inga produkter

To be determined Frakt
0,00 kr Summa

Gå till kassan