Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vitra - Kontorsstol ID Cloud med armstöd

ID Cloud är en ergonomisk kontorsstol med hög bekvämlighet som har ett stiligt ryggstöd i Duo Knit och svarta detaljer. Cloud har flera funktioner som gör den möjlig att ställa in efter olika individer.

 • Justerbar sits och ryggstöd.
 • Justerbara 3D-armstöd F (höjd, bredd, djup och roterbar 360°).
 • Låsbar gunga med justerbart motstånd.
 • Låsbar framåt-tilt.
 • Hjul för hårda golv.
 • Tyg Plano och Duo Knit
16 050,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
Seat and Back - Dark Grey/Nero
Seat and Back - Dark Red
Seat and Back - Petrol Nero
Seat and Back - Cream White/Sierra Grey
Seat and Back - Dark Grey/Nero
Powder-coated Deep Black
Powder-coated Deep Black
Polished Aluminium
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

ID Cloud är en ergonomisk kontorsstol med hög bekvämlighet som har ett stiligt ryggstöd i Duo Knit och svarta detaljer. Cloud har flera funktioner som gör den möjlig att ställa in efter olika individer.

 • Justerbar sits och ryggstöd.
 • Justerbara 3D-armstöd F (höjd, bredd, djup och roterbar 360°).
 • Låsbar gunga med justerbart motstånd.
 • Låsbar framåt-tilt.
 • Hjul för hårda golv.
 • Tyg Plano och Duo Knit

Sits med justerbart djup samt höjd

Stolens sits går att justera i fråga om sittdjup och sitthöjd. Genom att sitta med knäna i 90 grader med två fingrars avstånd mellan knäveck och sits, bibehåller du blodcirkulationen i benen under dagen.

Låsbar gunga med justerbart motstånd

Stolen kommer med en knäledsgunga där rygg och sits rör sig lika mycket när du lutar dig bakåt. Motståndet på gungan kan du lätt och smidigt justera utifrån din egen vikt, och stolen går även att låsa i en upprätt position.

Ryggstöd i Duo Knit och 3D-armstöd

Det komfortabla ryggstödet är klätt i Duo Knit som är designat speciellt för ID Cloud och vars struktur ger en exklusiv känsla. Stolen kommer även med funktionella 3D-armstöd som går att justera i höjd, bredd, sidled samt rotera 360°.

Produktdetaljer

Artikelnummer 43140900-14-03-30-29-31
Varumärke Vitra
Höjd 920-1110 mm
Bredd 700-940 mm
Djup 560-800 mm
Sitthöjd 400-520 mm
Sittbredd 485 mm
Sittdjup 400-450 mm
Vikt 18,5 kg
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Höjd på ryggstöd 565 mm
Formgivare Antonio Citterio

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft